Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Családlátogatás egy hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családlátogatás egy hónapban 3 hétvégén is, elegem van, nekem ez sok, a barátnőm szerint meg természetes, vélemények?

Figyelt kérdés

A barátnőm szerint tök oké, hogy egy hónapban 3 hétvégén is meglátogatjuk a szüleit, mert milyen jó bulik vannak ott (nem), milyen jó családi programok (nem), most például az a következő cél, hogy menjünk el családi fotózásra (nem fogok elmenni).

Én is szeretem a szüleimet, de nem szoktunk egy hónapban 3 teljes hétvégèt ott alvással náluk tölteni, rendszeresen megszoktam őket látogatni, tartjuk a kapcsolatot, természetesen ha van valamilyen családi program akkor részt veszek, vagy ha kell valami segítség a szüleimnek akkor segítek, évente egyszer elmegyek csak velük egy hosszúhétvégés családi nyaralásra is, de nem töltök náluk havi 3 teljes hétvégét.

Elegem van, hogy egyszerűen nem lehet hétvégi programot szervezni a barátnőmmel, most is kitaláltam, hogy most hétvégén menjünk el és strandoljunk, de lemondta, merthogy menjünk a szüleihez megint, mert megint micsoda party lesz.

Én nagyon közel vagyok ahhoz, hogy szakítsak.

Hiába mondtam neki, hogy ez sok már, szerinte tök természetes ez, szerintem meg beteges.

2024. júl. 12. 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én nagyon közel vagyok ahhoz, hogy szakítsak."

E kijelentés után nincs mit helyrehozni mert eleged van és nyilván ő nem fog megváltozni mert a szüleiről, családjáról nem fog lemászni kb. soha! Ne akard őt megváltoztatni. Azzal se érsz el semmit, hogy te nem tartasz vele mert akkor az lesz a gond. Egyszerűen ne húzd az időt és szakíts!

2024. júl. 12. 10:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom, de ez a lány nagyon kötődik a szüleihez, a szomszédban ezt látom egy férjes volt már nem, de nagyon sokat jöttek a szülők hozzájuk igaz csak pár órára, de a másik szomszédba az unoka miatt vannak a nagyik majdnem minden nap látógatóban egy két órára, na ettől is falra másznék...mindegy

szóval ismerős voltam ilyen helyzetben egyik exel, ő 2 hetente ment a szükőkhöz egy hétvégére, de én besokaltam és nem mentem évekig mindig egyedül ment a szülőkhöz hétvégére, nagyon kötödött hozzájuk és nem volt soha saját életünk, minden hétvégén felhivta őket, szinte velük élt hiába volt velem. Nem jó kilátásaid vannak sajnos ilyen emberrel kapcsolatban, sajnos ezek a tapasztalatom alapján nem válnak le még 50 éves korukban sem ahogy a környezetemben tapasztaltam a szülőktől sajnos...de biztos van kivétel ő még ezt nem lépte meg és nem is lehet erőszakosan választás elég állitani, mert akkor benne keletkezik törés vagy betegség. Ennek magától kellene megtörténnie és nem zsarolás révén..

2024. júl. 12. 10:41
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Te látod helyesen, ez beteges.

Aki szereti a párját, az elsősorban vele akarja tölteni a szabad idejét. Ebben a 38-40 fokos dögmelegben pedig kézenfekvő a strandolás.

Ez a lány nem vált le a szüleiről. Ez később még sokkal komolyabb problémákat fog okozni, amikor már nehezebb lesz kilépni belőle. Pl. házasságkötés és gyerekvállalás után kb. az ő szülei fognek diktálni, a te szüleid meg alig látják majd a gyerekedet. Ne juss el idáig!

Én a helyedben ma szakítanék, és holnap már felszabadultan strandolnék.

2024. júl. 12. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Én biztos, hogy max. havi egyszer mennék ilyenre.

Miért nem mondod, hogy köszönöd a lehetőséget, de mást szeretnél csinálni a hétvégék többségén?

2024. júl. 12. 10:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Csoda hogy eddig bírtad. Nálam full másról szól egy kapcsolat.
2024. júl. 12. 10:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ez nagyon nem normális. Nekem a havi 1 is sok lenne, az lenne a tűréshatárom hogy 1-2 havonta egy hétvége, amikor alkalom van ünnepelni (születésnap, akármi). Vagy havi 1 délután, ami nem ottalvós. Gondolom fiatal felnőttek vagytok, akik már együtt is élnek. Nektek most jövőt és kapcsolatot kéne építeni, utazgatni, nem anyucival tölteni minden szabadidőt. Bocsánat, de a gimis kollégista idők jutnak eszembe a barátnődről, aki hétköznap csinálja a dolgát, hétvégére viszont HAZAmegy. Sajnos kényszeríteni nem tudod arra hogy erre ne legyen igénye, talán egy komolyabb beszélgetést még meg lehetne ejteni mielőtt feladod. Én megértem ha szakitasz, mert ez nagyon komoly konfliktusforrás lenne köztetek mindig, csak gondolj bele, mi lenne ha gyerekek is lennének később, akkor szabadulna el a pokol igazán, amikor konkrétan a pereputty ott tanyázna nálatok folyamatosan, segítség a gyerekek miatt címszó alatt.
2024. júl. 12. 10:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd nem vált le a szüleiről, és ráadásul önző is, mert lemondta a közös programotokat is, és arra kémyszerít, amihez semmi kedved, közöd és kötelességed nincs!

A te barátnődnek egy papucs kell, akit ide-oda tesz!

2024. júl. 12. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem normális. Negyedévente 1x látjuk a szülőket egy napra. Ebéd, aztán húzunk haza. Bőven elég ennyi belőlük.

Csajod egy majom, nagyon nem vált le a szüleiről. Ha ennyire szeret ott, akkor költözzön haza.

Vagy kompromisszumot köttök, vagy szakítotok.

2024. júl. 12. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:

"Elegem van, hogy egyszerűen nem lehet hétvégi programot szervezni a barátnőmmel, most is kitaláltam, hogy most hétvégén menjünk el és strandoljunk, de lemondta, merthogy menjünk a szüleihez megint, mert megint micsoda party lesz."

És te hogy döntöttél? Elmész strandolni egyedül, vagy barátokkal, vagy újra alárendeled magadat a barátnőd akaratának?

2024. júl. 12. 16:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jártam hasonló cipőben, csak annyi különbség volt, hogy minden hétvégét (szombat, vasárnap) ott töltöttünk, és szinte 1-2 órát voltunk külön. :D Amikor felhoztam, nem változott semmi, sőt, még rosszabb lett, mert olyan programok jöttek, ahol reggeltől estig a szüleivel voltam. 3 hónapig bírtam... :D
2024. júl. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!