Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Családlátogatás egy hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családlátogatás egy hónapban 3 hétvégén is, elegem van, nekem ez sok, a barátnőm szerint meg természetes, vélemények?

Figyelt kérdés

A barátnőm szerint tök oké, hogy egy hónapban 3 hétvégén is meglátogatjuk a szüleit, mert milyen jó bulik vannak ott (nem), milyen jó családi programok (nem), most például az a következő cél, hogy menjünk el családi fotózásra (nem fogok elmenni).

Én is szeretem a szüleimet, de nem szoktunk egy hónapban 3 teljes hétvégèt ott alvással náluk tölteni, rendszeresen megszoktam őket látogatni, tartjuk a kapcsolatot, természetesen ha van valamilyen családi program akkor részt veszek, vagy ha kell valami segítség a szüleimnek akkor segítek, évente egyszer elmegyek csak velük egy hosszúhétvégés családi nyaralásra is, de nem töltök náluk havi 3 teljes hétvégét.

Elegem van, hogy egyszerűen nem lehet hétvégi programot szervezni a barátnőmmel, most is kitaláltam, hogy most hétvégén menjünk el és strandoljunk, de lemondta, merthogy menjünk a szüleihez megint, mert megint micsoda party lesz.

Én nagyon közel vagyok ahhoz, hogy szakítsak.

Hiába mondtam neki, hogy ez sok már, szerinte tök természetes ez, szerintem meg beteges.

2024. júl. 12. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát haver, akkor szakíts vele.
2024. júl. 13. 05:11
 12/14 A kérdező kommentje:
#9-es: eljöttem egyedül strandolni, nem is volt rossz, hosszú idő után az első olyan program amin egyedül voltam, azt hittem rossz lesz egyedül, de nagyon jól éreztem magam így is :D
2024. júl. 13. 19:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Megoldódott a probléma:

Vasárnap este hazaérve felhívott, hogy a most hétvégi családi party-n ott volt a szomszédjuk fia is, és azt mondta, hogy bár nem történt semmi, de nagyon jól érezte magát vele, és ez elbizonytalanította.

Pörögtem egész este, majd összeszedtem a cuccait, beraktam egy dobozba, reggel a posta nyitásakor feladtam, írtam neki, hogy akkor ez ennyi volt és letiltottam mindenhonnan.

Most picit azért magam alatt vagyok, villámcsapásként ért a dolog, de talán jobb ez így.

2024. júl. 15. 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező egyszerre sajnállak, és nevettem el magam a sztorin, de ne hari nem miattad persze, hanem mert szomszéd fiú pont az anyjáék mellett lakik, és mivel nem vált le a szüleitől, lesz neki egy olyan bolond akivel a közelében lehet az anyjáék seggében továbbra is! Tedd össze a kezedet, hogy ilyen hülye kislánytól megszabadultál, merthogy ez nem egy igazi érett nő, és ezt nőként mondom!

Nagyon jól tetted ezt a lépést, hidd el hogy sosem fogod megbánni!

2024. júl. 15. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!