Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztél már úgy, hogy szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már úgy, hogy szó szerint szenvedsz, kínlódsz a kapcsolatodban? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Most léptem ki egy ilyenből. Utólag, borzalmas volt, nem is tudom, hogy bírtam ennyi ideig.
2024. jún. 3. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Cselédnek éreztem magam, egy második anyucinak, aki kiszolgálja. Hisztizn kezdett, ami eltartott 2 napig, amikor megkértem, hogy vegyen részt a házimunkában.
2024. jún. 3. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

Nekem ia utólag mikor már kívülről látom, tudom azt, hogy nem kellett volna ennyit szenvednem. Szerelmesen az ember azért küzd és a kapcsolatot éltetné, jobbá tenné, nem az elengedés a célja. Nehéz.

Nekem ilyen toxic apróságok voltak kínzások.

Bántalmazó nárci féle volt. Csak neki lehet igaza, én folyamatosan hülyének voltam nézve, öleléseket puszikat kihagyta, (bezzeg másnak meg mindog mindta direkt előttem telefonban hogy puszi akár tesója haverja bárki csak nekem nem direkt), mindig csak magára költött és azzal vetített nekem, és dicsérgetnem kellett milyen jó ruhákat vett, nekem semmiben soha nem segített, soha nem számíthattam rá de keres 5ször annyit mint én, ha kaptam egy virágot nőnapra azt 10szer kellett megköszönnöm szülinapi ajándékozás után érdekes orált kért(nem akart kölcsönös szexet), elvárta hogy otthon miniszoknyában aligruhákban legyek, aztán mikor veszekdett velem(féltékeny szemét is volt)felöltöztem mert hülyén éreztem magam és leszidott, hogy felöltözök, ő volt féltékeny de ő nőzött mögöttem társkeresőzött hazuqdott, rengeteget sírtam kértem hogy változtasson nem bírtam már vele aludni sem, mert háttal fordul, mindig reménykedtem, aztán bevágta hogy 1.5 év mulva hogy legyünj csak szexkapcsolatban.(erre szakítottam vele) és amit később letagadott - gázlángol, hogy ő ilyet nem mondott.

Mikor meglátott a következő párommal akinek híre van, jókocsija tenyerén hordoz engem és nagyon szerelmes, hirtelen majdnem elájult, elkezdett könyörögni hogy béküljek ki, elhalmozni rengeteg mindennel pénzzel is hogy menjek vissza, a családomat szüleimet is zaklatta hogy ő milyen jóember mennyire össze van törve(a hülye családom meg beveszi és ellenem vannak őt sajnálva, mellé állva.igy még a családommal is tönkretette a kapcsolatomat).

És mai napig bosszut akar állni, rámküld más pasikat hátha belemegyek fizetett kapcsolatokba, hogy bizonyitsa a világnak hogy k vagyok, meg ilyeneket csinál.

És hab a tetején, nem érti hogy én mit szenvedtem mellette, szerinte ő teljesen rendes korrekt volt meg feddhetetlen! Tehát a saját érzéseimet is megtagadja, hogy én nem szenvedtem! Hogy még magam nézzem hülyének hogy milyen jóembert hagytam ott.

Na ilyenek halálának örülnék.

2024. jún. 3. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

*Ja plusz a csenddel verés. Ha nála voltam forma 1 et kellett nézni es egy eladóval bárkivel többet beszélgetett mint velem.

Egy rohadt aljadék jatszmázós sz.r volt. Mikozben én meg szivem lelkem kitettem:(

2024. jún. 3. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsére nem.
2024. jún. 3. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mikor házassággal esküvővel húzza az agyam évekig, csak épp nem kér meg soha. Vagy megkér. De abból se lesz semmi mert mondvacsinált indokkal 4-5 év múlva lelépnek.
2024. jún. 3. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

2 - "ilyenek halálának örülnék."

Hogy mondhatsz ilyet?

2024. jún. 3. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem zaklatna és nem tudna ártani.
2024. jún. 3. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
#2 haggyukmááá ezt a tenyerén hordozós idióta dumát🤡🤡🤡
2024. jún. 3. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Éljenek a bántalmazók 6!🤣tüntess értük. A gyk mindig melléjük áll amúgyis.
2024. jún. 3. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó pár hónapig tartott, de már igazából az elején problémák voltak vele (én vagyok a lány) eleinte sértő beszólogatások felém, már többen jelezték neki hogy borzasztó tapintatlan, nem csak én, ezt valahogy benyeltem, elfogadással áltam hozzá,aztán ott volt, hogy nem figyelt arra amit mondtam, vagy ezerszer elkellett neki dolgokat mondani…szinte minden alkalommal veszekedés/vita az egyet nem értés miatt, legalább 3x próbáltam kilépni, egy esetben visszakönyörögte magát. Az értékrendünk sem egyezett, ő sok ponton sértő, ítélkező másokról, szerinte a szavak nem annyira számítanak. + volt egy fanatikus sportja amibe állandóan be akart csaklizni, nem fogta fel hogy én nem akarom, és folyamatosan meg akart változtatni, hogy legyek edzettebb, fogyjak le, neki ez az álma, állandó jelleggel ment a csesztetés és szembesítés hogy nem felelek meg neki. (+ másokat az utcán kigúnyolt, vagy a régi randi partnereit)

Végül elhagytam, amiben elmondta én milyen labilis vagyok érzelmileg (volt már párkapcsolatom sose voltam ennyire ideges mint itt) elmondta hogy semmit se tudok nyújtani, előtte meg én voltam a világ legértékesebb embere…

Az elején annyira aranyos voltam, akkor is mentek a nagyon durva beszólogatások, nagyon ambivalens személyiség voltam mellette pont ezek miatt, és egyszerűen fel se fogta milyen probléma az, hogy betegesen ideálra akart engem formálni…

Vagy az ilyen tényleg talál majd olyat aki neki megfelel? Nem akarom elhinni hogyha más lány majd sportolás szintjén megüti a baromságát, másban nem lenne kivetnivalója

Egyébként függő is volt, de mások külsején gúnyolódott, mintha magával lenne baja ée ezt másokra vetítené

Az összes dolog cseng a fülemben amit mondott, vagy rossz érzéseket keltett

Az előző nője is menekült tőle, csak annyit tudok hogy annyira kikészült hogy megse beszélték a szakítást

Egyszóval; ez egy hatalmas belső harc volt, soha nem voltam mellette boldog, kínlódtam mert azt gondoltam jobbat úgyse találok. Elvette az önszeretetem a testemhez való szeretetem mindent! Most épültem vissza mert találkoztam valaki mással

2024. jún. 4. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!