Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már frusztráló kapcsolatod?
Én mindig azt hittem, a pillangos érzés jó dolog. Amíg később rá nem jöttem, mikor szorongó lettem, hogy túl Jason képen ugyanazt éreztem, mint amikor nagyon eros stresszhelyzetben voltam.
Tehát ha valakivel érzem a pillangokat, az számomra egy red flag, egyáltalán nem kellemes érzés, a testem már érzi, hogy valami nem lesz jó az adott illetővel es ez mindig így volt.
Igen, a volt házasságom. Annyira szerettem volna, ha a családját választja a szeretőzés helyett, hogy ebbe szó szerint belebetegedtem. Szülés utáni depresszióval kezdődött, ő nem segített, én 3X elájultam rövid időn belül. Nem túrtam ki és nem helyeztem őt teljesen a baba elé, ez mégsem volt elég. Közben a stressztől egyre mérgezőbbé váltam. Aztán megmondta, hogy a szeretőjével akar lenni. Ekkor volt egy öngyilkos kísérletem, amiről ő nem tud. Itt parancsoltam megálljt az egésznek.
Szóltam anyukámnak és hozzáköltöztünk. Még tart a depresszió, de megnyugvást érzek.
5
Volt olyan kapcsolatom ahol szorongtam, mégis nagyon jó volt. Sok minden történt ott, zajlott az élet, nem volt unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!