Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi miatt szűnt meg a szex a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt szűnt meg a szex a kapcsolatodban? Meddig húztátok így és mi lett a következménye?

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szülés utáni testemet nem kívánta (sosem mindta ki, csak egyszerűen nem szexeltünk), majd lefogytam, akkor is maradt ugyanez a helyzet, és már ez kb. 7 éve tart. Következmény: Ha a gyerekek önállóbbak lesznek, szerintem elválunk majd.
2024. jún. 3. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
19%

"sosem mindta ki, csak egyszerűen nem szexeltünk"

Miért nem bújtál hozzá? Miért nem kérdezted meg?

Semmi köze a szüléshez és a hízáshoz, ha azóta sincs semmi.

2024. jún. 3. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Férjem nem kívánja a szexet. Inkább a hülye számítógépes játékoknak él. Sajnos van egy közös hitelünk, de az egész házaséletünk kezd olyan lenni, mintha csak barátok lennénk, akik lakótársak is... Szánalmas.
2024. jún. 3. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Kettőn áll ...
2024. jún. 3. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

2! Mert tudtam hogy ez a baja, más nem lehetett. Nem kellett mondania (egyébként egy fél éve mondta ki a saját szájával hogy eu volt az ok)

És hogy miért nem bújtam hozzá?! Ha ez komoly kérdés, megválaszolom😃 Nem tudom te ha tudod, hogy nem vonzódnak a testedhez, kezdeményezel-e szexet.(?) Mert én abba a csoportba tartozom, aki nem. Amikor meg már lefogytam, és nem lépett, addigra pedig akkora gát lett kettőnk közt emiatt, hogy nem mertem kezdeményezni, gondolván ha újra felállna neki a feleségére, akkor azt tudatná...

Hát ezért. Úgyhogy de, nemhogy köze van hozzá a hízásnak, ezzel kezdődött minden. Természetesen ezek után már több probléma is adódott, de ez csak továbbgyűrűzése volt az eredeti problémának. Hogy nincs szex.

Remélem így már megérted a soraim.

2024. jún. 3. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
5-ös - te vagy a kérdező?
2024. jún. 3. 13:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, a kérdező én vagyok, bár én is nő. Én nem tudom, hogy nálunk miért szűnt meg, ezért is tettem fel a kérdést. Sajnos én szakításon gondolkozom. Másoknak azért kellenék, csak neki nem. Így is kétszer meggondoltam múltkor, hogy elutasítsam-e egy férfi közeledését. Nem sokon múlt. Szóval nàlunk szakítás lesz a következmény, az okot hiába kérdeztem, nem tudom.
2024. jún. 3. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

"Másoknak azért kellenék, csak neki nem. Így is kétszer meggondoltam múltkor, hogy elutasítsam-e egy férfi közeledését."

Ha nem mondott okot, akkor már nem is akar javítani/változtatni a helyzeten.

"kétszer meggondoltam múltkor, hogy elutasítsam-e egy férfi közeledését. Nem sokon múlt"

Ha tetszik más, fogadd el a közeledését, de mielőtt belemész, tisztességesen el kell búcsúznod a férjedtől.

Akár el is mondhatod neki, és megbeszélitek, tiszta lesz a helyzet.

2024. jún. 3. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
1# es és kérdező Szintén ugyanebben a cipőben jártam.Mi most találtunk vissza egymáshoz a férjemmel, hosszú hosszú idő után, le sem merem írni hany év volt szexnentes, mert úgyse hinné el senki. Neki önbizalom gondjai voltak, korai magömlés es ebből kialakuló potenciazavar, en meg azt hittem a szülés utáni elhízás volt az ok. Azért szerintem az is belejátszott, de nem olyan mértékben, mint gondoltam. Párterápián nem gondolkodtatok?
2024. jún. 3. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:
16%
9es, nem mindenkinek ugyanaz az élete. 2es biztos jobban ismeri a magánéletüket, mint te. Gondolom náluk nem a korai magömlés a probléma.
2024. jún. 3. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!