Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt szűnt meg a szex a kapcsolatodban? Meddig húztátok így és mi lett a következménye?
"sosem mindta ki, csak egyszerűen nem szexeltünk"
Miért nem bújtál hozzá? Miért nem kérdezted meg?
Semmi köze a szüléshez és a hízáshoz, ha azóta sincs semmi.
2! Mert tudtam hogy ez a baja, más nem lehetett. Nem kellett mondania (egyébként egy fél éve mondta ki a saját szájával hogy eu volt az ok)
És hogy miért nem bújtam hozzá?! Ha ez komoly kérdés, megválaszolom😃 Nem tudom te ha tudod, hogy nem vonzódnak a testedhez, kezdeményezel-e szexet.(?) Mert én abba a csoportba tartozom, aki nem. Amikor meg már lefogytam, és nem lépett, addigra pedig akkora gát lett kettőnk közt emiatt, hogy nem mertem kezdeményezni, gondolván ha újra felállna neki a feleségére, akkor azt tudatná...
Hát ezért. Úgyhogy de, nemhogy köze van hozzá a hízásnak, ezzel kezdődött minden. Természetesen ezek után már több probléma is adódott, de ez csak továbbgyűrűzése volt az eredeti problémának. Hogy nincs szex.
Remélem így már megérted a soraim.
"Másoknak azért kellenék, csak neki nem. Így is kétszer meggondoltam múltkor, hogy elutasítsam-e egy férfi közeledését."
Ha nem mondott okot, akkor már nem is akar javítani/változtatni a helyzeten.
"kétszer meggondoltam múltkor, hogy elutasítsam-e egy férfi közeledését. Nem sokon múlt"
Ha tetszik más, fogadd el a közeledését, de mielőtt belemész, tisztességesen el kell búcsúznod a férjedtől.
Akár el is mondhatod neki, és megbeszélitek, tiszta lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!