Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lettél már szerelmes vagy lett kapcsolatod itt alakult beszélgetésből?
Figyelt kérdés
Konkrétan itt a szexualitás kategóriában indított beszélgetésre gondolok, és nem csak szexkapcsolat, hanem párkapcsolat.2021. jan. 25. 13:40
3/21 anonim válasza:
Nekem volt, párkapcsolat lett belőle. :)
5/21 anonim válasza:
Nem, és talán joggal mondhatom, hogy szerencsére. Amilyen nőket itt megismertem, jobb is, hogy elkerültek engem az efféle dolgok.
6/21 anonim válasza:
Még régebben lehetett volna több is, de rákellett jönnöm, hogy az oldalon általában defektes emberek vannak, szinte kivétel nélkül 3-4 nap beszélgetés után kiderült, hogy van baj rendesen adott nőneműnél... már csak végig kell nézni a napi kérdéseken ilyeneket nem tesznek fel normális emberek őszintén :D Talán a felhasználok 2-3 %-a lehet normális kinézetű és normális gondolkodású ember, aki itt írogat. A kérdés feltevők meg szerintem mind defektesek kivétel nélkül, szóval egy kérdés feltevővel sem találkoznék szívesen őszintén, mert tuti baj van az emeleten nála.
7/21 anonim válasza:
Szexualitás kategóriában nem, de felnőtt párkapcsolatban igen. Barátság extrákkal lett belőle kétszer is.
8/21 anonim válasza:
Vicc kategória ami itt van. Szóval, aki komolyan veszi, ott is van baj.
9/21 anonim válasza:
#6: Én is kb. ezt tapasztaltam. Egy részük simán csak eltűnt egyik pillanatról a másikra, bármiféle ok nélkül, más részük befosott, ha meg mertem kérdezni, hogy merrefelé laknak, sok a mindenféle fóbiás, a kapcsolatfüggő, az önmagát megalázni hagyó nő is. Volt, aki érzelmileg próbált zsarolni. Még a normálisabbjával is nehéz ötről a hatra jutni.
10/21 anonim válasza:
Szerelem nem, de szexkapcsolat összejött már! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!