Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez más szerint sem okés?
#2 ohh bocsánat..🙄
A pár 3 éve van együtt külön költözés tervezik külföldön..
A barát meg osztály társa volt a fiúnak általánosba és középiskolába is elég jó barátok.
Nem telik el úgy nap hogy ne hozná szóba a haverját ha a lánnyal van. Meg ha ír neki egyből vissza ír. Viszont ha a haverjával van ritkán ír vissza a lanynak
A lány 20 a fiú 23
Igazából ezzel se mondtál sokkal többet. Ha a lánnyal van 5napot a hétből, a haverrak meg két hetente 3 órát, akkor gondolom a haver idejében ezért nem ír a csajnak mindig, ellentétesen pedig ezért igen.
Gondolom te vagy a csaj... ha nem tetszik, nem kell együtt lenni.
Annyira látszik, hogy Te vagy a kérdést feltevő sunci, akiben már ott van a fészekrakó ösztön, és később a férjét, már ha lesz olyan, hugyozni se engedi ki, míg nem nyújtott be kérvényt :D
Ha engem kérdezel, ne tervezz hosszú kapcsolatot, hacsak nem akarsz egy idegroncs férfit magad mellé
XdD XD XD szerintem rohadt idegesítő lehet a bnője, azért menekül.
Szerintem tök mind1, mit mondok, annak a két embernek kell, hogy ez oké legyen. Ha nem oké, meg kell beszélni, ha nem lehet megbeszélni és valakinek nem tetszik, lehet szakítani.
Én, nőként, felhúztam magam basszus. Szerencsétlen ember, ha el is szabadul, akkor is hívogatod...
Ne csodálkozz, ha majd kidob a p*csába (én legalábbis ezt tenném a helyében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!