Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy jel volt számomra?
Párommal csúnyán összevesztünk. Már azon gondolkoztam, hogy szakítok vele. Amúgy egy dolgot leszámítva minden jó a kapcsolatban, csak az az egy dolog nagyon beleszól mindenbe. Ebből volt a vita is.
Ültem a padon a városban és egy barátnőmmel beszélgettem mikor fogalmazódott meg bennem hogy szakítani akarok. Akkor még kB a semmiből jött az egyik rokona,akit addig nálunk felé soha nem láttam, mert messzebb lakik. Ő egy alkalommal azt taglalta, hogy milyen szépek vagyunk együtt és mennyire összeillünk. S hogy soha ne szakítsunk, mert lássa azt bennünk hogy tényleg szeressük egymást.
"csak az az egy dolog nagyon beleszól mindenbe. Ebből volt a vita is."
Mi az a dolog??
Akkor tulajdonképpen saját magaddal van problémád, nem pedig vele?
Én a helyedben inkább hálás lennék, hogy veled van így is...
Lényeg annyi, hogy szakítani akartam, mert nem ért meg egy olyan problémában, ami az életemben jelentősen jelen van önakratomon kívül. Azt nem akarom leírni hogy mi ez, ne haragudjatok meg.
És kevés a kommunikáció is néha emiatt.
"Lényeg annyi, hogy szakítani akartam, mert nem ért meg egy olyan problémában, ami az életemben jelentősen jelen van önakratomon kívül."
Én voltam olyannal, akinek szintén voltak problémái, és én amiatt voltam kiakadva, hogy a kapcsolat 100%-ban az ő bajairól szólt. 4 év megértés után tökre elegem lett belőle, hogy én meg a kapcsolat is mindig háttérbe szorul. Ha őt kérdeznénk meg, akkor biztosan azt válaszolná, hogy én nem értettem meg őt. De megértettem, csak totálisan kimerültem abban hogy mindig volt valami baj, és hogy magamat sehol sem találtam abban a kapcsolatban.
Szóval adott esetben ezt is érdemes átgondolni, hogy te mennyire figyelsz oda a barátnőd igényeire, vágyaira. Mennyire vagy kedves és megértő vele szemben is.
Ha úgy érzed, hogy amúgy a tőled telhető legjobbat hozod és így se értenek meg, akkor pedig tényleg érdemes lehet megfontolni a szakítást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!