Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez egy jel volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy jel volt számomra?

Figyelt kérdés

Párommal csúnyán összevesztünk. Már azon gondolkoztam, hogy szakítok vele. Amúgy egy dolgot leszámítva minden jó a kapcsolatban, csak az az egy dolog nagyon beleszól mindenbe. Ebből volt a vita is.

Ültem a padon a városban és egy barátnőmmel beszélgettem mikor fogalmazódott meg bennem hogy szakítani akarok. Akkor még kB a semmiből jött az egyik rokona,akit addig nálunk felé soha nem láttam, mert messzebb lakik. Ő egy alkalommal azt taglalta, hogy milyen szépek vagyunk együtt és mennyire összeillünk. S hogy soha ne szakítsunk, mert lássa azt bennünk hogy tényleg szeressük egymást.

#jel #Megsekene
szept. 8. 22:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

"csak az az egy dolog nagyon beleszól mindenbe. Ebből volt a vita is."

Mi az a dolog??

szept. 8. 22:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Nehezen tudom túltenni magam egy traumán. Pszichológushoz jártam emiatt, de sajna a probléma gyökere mellett kell még szenvedjek egy darabig.
szept. 8. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Akkor tulajdonképpen saját magaddal van problémád, nem pedig vele?

Én a helyedben inkább hálás lennék, hogy veled van így is...

szept. 8. 22:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért? Mert egy embernek van egy komolyabb problémája egyedül megkéne pusztuljon, mert senki nem lehetne vele így is? Chh..
szept. 8. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

4

Hát, te akarsz vele szakítani.

szept. 8. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyszerubb ha leirod a problemat ..
szept. 8. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Lényeg annyi, hogy szakítani akartam, mert nem ért meg egy olyan problémában, ami az életemben jelentősen jelen van önakratomon kívül. Azt nem akarom leírni hogy mi ez, ne haragudjatok meg.

És kevés a kommunikáció is néha emiatt.

szept. 8. 23:21
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudjuk kivagy.. a kérdés is felesleges így ha nem mondod el
szept. 9. 00:40
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Tehát valami rendellenesség, betegség, nyomorékság van benned. Tehát igazándiból neki kéne szakítania, ha nem elégedett a tulajdonságaiddal. Ez így gáz... miért van veled akkor? Ennyire nincs más neki!? Na ne már... tényleg jobb lenne, ennél még egyedül is neked. Mert te is megérdemelsz olyat, aki úgy fogad el téged, amilyen vagy.
szept. 9. 07:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Lényeg annyi, hogy szakítani akartam, mert nem ért meg egy olyan problémában, ami az életemben jelentősen jelen van önakratomon kívül."

Én voltam olyannal, akinek szintén voltak problémái, és én amiatt voltam kiakadva, hogy a kapcsolat 100%-ban az ő bajairól szólt. 4 év megértés után tökre elegem lett belőle, hogy én meg a kapcsolat is mindig háttérbe szorul. Ha őt kérdeznénk meg, akkor biztosan azt válaszolná, hogy én nem értettem meg őt. De megértettem, csak totálisan kimerültem abban hogy mindig volt valami baj, és hogy magamat sehol sem találtam abban a kapcsolatban.

Szóval adott esetben ezt is érdemes átgondolni, hogy te mennyire figyelsz oda a barátnőd igényeire, vágyaira. Mennyire vagy kedves és megértő vele szemben is.

Ha úgy érzed, hogy amúgy a tőled telhető legjobbat hozod és így se értenek meg, akkor pedig tényleg érdemes lehet megfontolni a szakítást.

szept. 9. 07:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!