Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legnagyobb áldozat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb áldozat, amit bevállaltál a párodért, vagy ő vállalt be érted?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például olyanra, hogy mondjuk abbahagytad a dohányzást, mert a párod megkért rá, vagy esetleg megtettél valamit, amit egyébként sosem tettél volna.

Személyes sztorik jöhetnek bőven 😊

Megérte megtenni érte? Mennyire volt nehéz? Mennyire hiányzik/nem hiányzik az az adott dolog?

szept. 8. 03:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
A kövi nőjét kell sajnálni. Már látom mikor szembejonnek hogy annak is 35 fokban állig is be kell öltöznie..ugyanazt csinálja. A nőnek csend a neve.
szept. 8. 09:31
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Mégiscsak hívott magától délelőtt! :D

Nagyon boldog vagyok. Megérte a sok megbocsátás! (Most már úgy tűnik, hogy még a párterápiára is hajlandó!)

Elintéztem egy délelőtti istentisztelet keretében a bejelentkezést egy régóta ismerős lelkész hölgyhöz.

6-os válaszoló voltam. :)

szept. 8. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt ilyen. Semmi sem jut az eszembe, amit fel kellett adnom, vagy amin ő változtatott volna.
szept. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!