Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legnagyobb áldozat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb áldozat, amit bevállaltál a párodért, vagy ő vállalt be érted?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például olyanra, hogy mondjuk abbahagytad a dohányzást, mert a párod megkért rá, vagy esetleg megtettél valamit, amit egyébként sosem tettél volna.

Személyes sztorik jöhetnek bőven 😊

Megérte megtenni érte? Mennyire volt nehéz? Mennyire hiányzik/nem hiányzik az az adott dolog?

szept. 8. 03:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Eldobtam a családom és a barátaim miatta, hogy a tengerettúlra költözzek vele. Akkor nehezteltem érte de így utólag hálás vagyok érte, mert már tudom milyen toxikus környezetben éltem és fel se tűnt.
szept. 8. 03:14
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem oltattam be magamat miatta 2021 nyarán, amikor minden barátom és a családom is azt mondta, és ezért egy táborba nem mentem el, amit én szerveztem és táborparancsnoka voltam.
szept. 8. 06:37
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Feladtam miatta az induló karrierem. Így most együtt vagyunk,de segédmunkából élek.
szept. 8. 07:05
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Belementem a gyerekvállalásba, mert tudtam ha nem, akkor le fog lépni a nő.

Aztán kiderült, hogy apává válni a világ legkirályabb legfelemelőbb dolga.

Amit a nő vállalt értem.

Haldoklott az anyám...

Erre a kórházból átteték az elfekvőbe.

Én meg mondtam hogy itt 1 percet se maradhat, ezért hazahoztam hozzám.

És a csaj tisztába tette, megetette egy szó nélkül, végig amíg tartott a haldoklás.

szept. 8. 07:11
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Feladtam érte részlegesen a hobbim. Régebben napi 12-16 órát kockultam (munkaszüneti napon).
szept. 8. 07:14
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Sok mindent megbocsátottam. Mellette megtanultam újra "szeretni".

Most bizonytalan lesz az egész délelőttöm, mert pihennie kell sokat és nem kereshetem. Ezt az áldozatot is időnként "be kell vállalnom".

Nem élünk együtt és valószínűleg nem is fogunk. Eddig ez a maximum legtartósabb kapcsolatom az életemben.

szept. 8. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Amit ő adott fel: cigi, kártya, zűrös haverok, büntetendő ügyek, ledér nők, autózni nagy sebességgel, sok pénz.

Amit én adtam fel: vezető besztás, elhagytam az országomat, népszerűség, szeretők, tánc.

Nehéz volt mindkettőnknek. Megérte 🤩

szept. 8. 08:40
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem jarhattam szoknyában nem sminkelhettem meg ilyenek. Kb plazacicábol át kellett mennem vmi bőcuccokban járó edzocipos sminktelen sportos csajba szőkéből barnába meg stb.

Szinte már fiúnak éreztem magam az utcán munkahelyen is. Irtó görcseim lettek.

Mivel nem tudott már mibe belekotni igy elkezdett egy apró anyajegy vagy pattanás miatt fikázni a továbbiakban.

Aztán baja volt hogy alkalmi munkam van keveset keresek. Karriert csináltam aztan tobbet kerestem mint ő. Erre elkezdett velem orditani hogy biztos csak azert vettek fel mert mákom volt csak. Rohadt irígy lett.

Es gondolom mondanom se kell hogy szakitott is de úgy hogy engek mocskolt be mindkettonk családjának haverok elott hogy en pasizok csalom egy retek vagyok nem vagyok feleségnek valo ő meg a rendes korrekt becsuletes aki csak normális nőt akart.

szept. 8. 09:01
 9/13 anonim ***** válasza:
*engem
szept. 8. 09:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Uh basszus, nagyon sajnalom 🥹

szept. 8. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!