Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátanátok a párotoknak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a párotoknak? Meghalt miatta a cicám.

Figyelt kérdés
A párommal két éve vagyunk együtt. Rengetegszer megkértem rá, hogy ne hagyja nyitva az ablakot. Ennek ellenére nyitott ablak mellett e-cigizett a hálóban. Reggel mindent tűvé tettünk a cicám után. Ő azt mondta egész nap, hogy figyelt rá, nem ment az ablak felé. Nos, a lakásban sehol nem volt, szóval már tudtam, hogy baj van, mert soha nem volt még kint, és főút mellett lakok. Aztán rátaláltunk kb 150 méterre tőlem. A járdán volt szegénykém, elütve, a feje nagyon csúnyán össze volt lapítva, egyik szemgolyója kifolyva. A látványtól annyira elborzadtam, hogy 2 napig nem bírtam aludni. Első háziállatom volt, és csak fél éves volt szegény. Nagyon aranyos, bújós cica volt, mikor otthon voltam, egész nap mellettem feküdt, velem is aludt. Úgy érzem, mintha a lelkem egy darabját kitépték volna azzal, hogy meghalt és nem lehet velem többet. A párom elásta, aztán jött a sok bocsánatkérés, sajnálkozás. Szerinte egy kutyát kéne elhoznunk a menhelyről, mert az nem szökik ki... Hiába mondogattam, hogy nem állok készen új állatra, meg nem is biztos, hogy szeretnék ezek után. Most ott tartunk, hogy nem veszem fel neki a telefont egy ideje és nem írok vissza. Még mindig csak arra tudok gondolni, hogyha hallgatott volna rám, akkor nem történik ez. Ha még véletlen lett volna, az is hatalmas szívfájdalom, de elviselem, de így hogy tudom, hogy a kérésem ellenére is nyitva hagyta az ablakot, nem tudom... Van értelme még így egyáltalán ennek a kapcsolatnak? Szeretem őt, persze, de most hatalmasat csalódtam, nem is tudom, hogy meg szeretnék-e bocsátani neki.

szept. 5. 06:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Valójában sok elgondolkodtató igazság van 15-ösnél.

Viszont a szakértők külön választják a macskát és a kutyát a témában. Bizonyos kutyák sokkal jobban valók lakásba, macskánál ezt már nem ajánlják annyira.

szept. 5. 13:24
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Én egyiket sem ajánlom.

Ha boldog párkapcsolatban vagytok, akkor ez mindennél többet ér a mai világban.

A kutyával az a baj, hogy az nagyon nagy bonyodalom. Ahhoz kőkeményen alkalmazkodni kell. Korán reggel, kèső este séta, plussz egyebek.

Nekünk konkrétan teljesen tönkre tette a kutya a nemi életünket.

Állandóan felugrodtt az ágyra. Ha a párom visongott az élvezettől, a kutya azt hitte,hogy bántom őt, ezért védelmezni akarta.

Ennél talán a macska jobb, de vigyázni kell rá. Ne legyen nyitott abkaknál, ajtónál hagyva egyedül.

Nagyoj jó minőségi alom, és nem lessz bűz a lakásban. Akár egész napra egyedül lehet hagyni. Tudtok programot csinálni. A kutyával csak kutyás program van.

Cürhőlni kell mindenhova magatokkal, nagyon nagy bonyodalmat tud csinálni.

szept. 6. 13:16
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Biztos a párod nem a macskákat szereti,hanem a kutyákat. Egyébként én is. Egy macskának még a kutyáknál is jobban kell a szabadság, nem tudom elképzelni,hogy egy macskát bezárva tartsanak egy lakásban. Szegény állat! És cigarettázni nem lehet csukott ablaknál. Arra az időre a macskát ki kellett volna vinni abból a szobából. Nem csak a párod volt a hibás.
szept. 7. 00:08
 24/28 anonim ***** válasza:

"Arra az időre a macskát ki kellett volna vinni abból a szobából"

A parja volt ott a macskaval, tehat neki kellett volna atvinnie masik helysegbe.

Vannak macskak, akik egesz eletuket lakasban toltik, es semmi bajuk, sot!

Anno, a nagyszuleim emeletes haza felso szintje ki volt adva egy fiatal hazasaparnak. Ket benti cicajuk volt. Nagyon ritkan lattam, hogy amikor az erkelyen teregettek, akkor a ket cica is kibujt, kinezett. Akkor meg kicsi voltam, es gondoltam, hogy lejonnek baratkozni. Aha, le sem tojtak, inkabb mielobb huztak be a csikot.

A bent nevelt cicakat nem feltetlenul vonza a kulvilag. A Kerdezo macskaja is benti cica volt, nem tudjuk a pontos korulmenyeket, hogy mikent kerult az utcara. Egy biztos: nem lett volna szabad kiengedni, es errol a kerdezo parja, vagy volt parja tehet.

szept. 7. 01:11
 25/28 anonim ***** válasza:

Mi az istenért nem fogja már fel végre mindenki hogy a macskanak NINCSEN természetes élőhelye, mivel az EMBER miatt létezik jelenleg a faj.

Mert MI HAZIASITOTTUK.

Egy macska kvara nem oroszlán már akinek Afrikában megvan a saját territoriuma és ott el, ott vadászik.

A falu, a város, a tanya nem természetes élőhelye a macskanak.

Kvara nem szabad kiengedni mert elüti az autó, mérget ehet, megolheti valami pszichopata.

Mint ahogy most is megtörtént.

Minden kóbor macska rossz helyzetben van, az összes létező macskanak az ember felügyelete alatt kellene élnie. És pont, vége.

szept. 7. 02:12
 26/28 anonim ***** válasza:

Most már késő bánat, nem kell ezen beparázni, ha a kérdező akar, akkor pikk pakk pótolni tudja azt a macskát és mehet minden tovább.

Még lehet, hogy Űberelni is tudja az előzőt.

Szúnyoghálót kell felrakni a nyitott ablalra és akkor nincs ilyen baj.

Ha esetkeg nekiugrik, visszacsapódik mintha trambulinozna.

szept. 7. 02:36
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem a párod csapta agyon, kiugrott az ablakon. Ok, hogy be lehetett volna csukni, de kellett volna rá gondolni, hogy ez előfordulhat. Ez nem csak a párod hibája. Alapvetően a macska volt lökött. Nekünk volt cicánk, az utcán úgy mozgott mint egy üldözött vad. Ha meglátott minket odajött, ha volt kedve, de nem engedte, hogy megsimogassuk. Érdekes volt. Ha benn volt a házban, akkor semmi gond nem volt vele. Szóval ez a macska természetén is múlik. Volt olyan, hogy mentem autóval az utcánkban és egy kiscica játszott a járdán, lelasítottam majdnem teljesen, de az utolsó pillanatban gyakorlatilag beugrott a kerék alá, szerintem a kerékkel akart játszani. Nem tudtam megállni olyan gyorsan. A jövőre nézve érdemes nem csak benti cicának nevelni, hanem néha kimenni vele a szabadba, hogy lássa mi van a külvilágban, sőt olyasmit is lehet csinálni, hogy sokféle kaját kapjon, ne legyen az, hogy csak macskakaját eszik stb. Ez nagyon hasznos lehet.
szept. 7. 07:18
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Te se sokat értesz a macskákhoz utolsó. Ami nem baj, csak ne adj már tanácsot macskatartáshoz 😀

Nem, nem kell neki megmutatni a külvilágot, mert arra az nem lesz elég, hogy tudjon magára vigyázni, de arra igen, hogy kezelhetetlen legyen bent, mert nem fogja érteni, hogy ha kivitted, akkor máskor miért nem mehet. A macska emésztőrendszere pedig érzékeny, egyfajta táppal kell etetni, és ha váltani akarsz, csak lassan, fokozatosan lehet, mert hajlamos felborulni a bélflórája és fosni, hányni akár hetekig. Nem lehet ész nélkül mindig más tápot elé rakni.

És de, az eset a pasi hibája, tudta, hogy benti macska és figyelnie kell, hogy ne menjen ki, de szart rá. A kérdező max abban hibázott, hogy nem rakott már rég szúnyoghálót az ablakokra. Nálunk mindenhol van, pont benti macskák miatt (meg mert nem akarom, hogy minden rovar berepüljön).

szept. 8. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!