Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak ha a munkahelyi problémáit rajtatok töltené le?
Egyszer vagy állandó jelleggel?
Ha csak egyszer, akkor meg lehet és kell is beszélni. Ha pedig rendszeres, akkor pedig nagy valószínűséggel más gondok is vannak a kapcsolatban.
Ha egyszer / kètszer fordulna elő elnèzném;de leülnèk vele,ès elbeszèlgetnék erről.
Megèrtem a stresszes munkahelyet,de akkor inkább mesèlje el nekem mi törtènt,hátha attól jobb lesz,minthogy ez miatt mi veszekedjünk.
Illetve hát azèrt függne attól is,hogy mivel,ès hogy bántott meg.
"gondolom sosem veszekedtek meg testverukkel vagy a szuleikkel, soha egy meggondolatlan szo nem hagyta meg el a szajukat"
Munkahelyi problémát soha nem töltöttem le senkin. Lövöldözős játékokon szoktam, vagy megbeszélem a kollégákkal, és együtt utálkozunk, ha valami szar.
Ha valakivel veszekedtem, akkor azzal a valakivel volt konkrétan bajunk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!