Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak? Meghalt miatta a cicám.
Sajnálom.
De mind a ketten hibásak vagytok. A macskaháló alap egy ilyen esetben, miért nem tettél az ablakra????
Én biztos nem bocsátanék meg.
Meghalt, ráadásul miatta, a szeretett kisállatod. Erre neki az az első, hogy próbál rávenni az általa preferált háziállatra, úgy, hogy ha jól értem nem is éltek együtt. Attól a pillanattól kezdve, hogy felhozta a kutyát soha nem tudnám elhinni, hogy a cica véletlen szökött ki. Pláne, hogy többször szóltál az ablak miatt korábban.
Soha. Sőt én ilyen szempontból szemét vagyok, biztos, hogy minden ismerősünk tudná, hogy mekkora pszichopata barom, aki megölte a macskámat.
Nem véletlen maradt nyitva az ablak. Nincs ilyen, hogy véletlen marad nyitva, miután többször is szóltál már érte. Jobbik esetben olyan van, hogy pont magasról szarik rá, hogy mit ugatsz neki, rosszabb esetben pedig simán szándékosan hagyta nyitva, esetleg még kicsit lökött is a macskán, hogy biztos megtalálja az irányt.
Ez egy baleset volt. Nekem három macskám van, éjszaka élik kint a kertben a macskák életét. 2-3 kilométeres sugarú körben masíroznak, kutatnak, vadászgatnak.
Szerintem egy macska vagy kutya nen való lakásba, de ha mégis ott tartod, és az állat az ösztöneire hallgatva kihasználja a lehetőséget és kisurran, az lehet a te figyelmetlenséged, de ha elütik véletlen, az annak köszönhető, hogy bezárva tartottad, és nem tanulta meg, hogy milyen mozgásra, hangra legyen figyelmes.
Hat kvara nem bazdmeg….
Nem elég hogy felelőtlen még hülye is
Ha egyszer el van mondva hogy figyeljen az ablakra akkor figyeljen rá.
Nem elég hogy meghalt de még hogy…. Vadidegen macskát is rossz így látni nem a sajatom.
Fel is jelenteném, ha lehetne
Nem tudnek neki megbocsajtani.
Egyszer lenne gyereketek, akkor is ilyen felelotlenul viselkedne?
A gyerek kimaszik az ablakon?
Oke, nyitott ablak mellett, elszivta a cigit, de rogton be kellett volna csuknia, foleg ugy, hogy tudta, hogy te erre nagyon vigyazol.
"Ő azt mondta egész nap, hogy figyelt rá, nem ment az ablak felé"- raadasul hazudott is.
En szakitanek.
Baleset hat! 😃
Ti hazban laktok, igy konnyen jar a szad. Aki lakasban el, az nem tudja ezt megoldani. Tegye ki az epulet ele, aztan ha a macska befejezte az ejjeli vadaszatot, csengessen be a Kerdezohoz, hogy megjottem? 😃
Az is lehet, hogy o tette ki, de te ismered nyilvan. Szamos olyan esetrol hallottam, amikor az egyik fel feltekeny a haziallatra.
Az meg, hogy kutyaval jon neked, na az mindennek az allja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!