Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátanátok a párotoknak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a párotoknak? Meghalt miatta a cicám.

Figyelt kérdés
A párommal két éve vagyunk együtt. Rengetegszer megkértem rá, hogy ne hagyja nyitva az ablakot. Ennek ellenére nyitott ablak mellett e-cigizett a hálóban. Reggel mindent tűvé tettünk a cicám után. Ő azt mondta egész nap, hogy figyelt rá, nem ment az ablak felé. Nos, a lakásban sehol nem volt, szóval már tudtam, hogy baj van, mert soha nem volt még kint, és főút mellett lakok. Aztán rátaláltunk kb 150 méterre tőlem. A járdán volt szegénykém, elütve, a feje nagyon csúnyán össze volt lapítva, egyik szemgolyója kifolyva. A látványtól annyira elborzadtam, hogy 2 napig nem bírtam aludni. Első háziállatom volt, és csak fél éves volt szegény. Nagyon aranyos, bújós cica volt, mikor otthon voltam, egész nap mellettem feküdt, velem is aludt. Úgy érzem, mintha a lelkem egy darabját kitépték volna azzal, hogy meghalt és nem lehet velem többet. A párom elásta, aztán jött a sok bocsánatkérés, sajnálkozás. Szerinte egy kutyát kéne elhoznunk a menhelyről, mert az nem szökik ki... Hiába mondogattam, hogy nem állok készen új állatra, meg nem is biztos, hogy szeretnék ezek után. Most ott tartunk, hogy nem veszem fel neki a telefont egy ideje és nem írok vissza. Még mindig csak arra tudok gondolni, hogyha hallgatott volna rám, akkor nem történik ez. Ha még véletlen lett volna, az is hatalmas szívfájdalom, de elviselem, de így hogy tudom, hogy a kérésem ellenére is nyitva hagyta az ablakot, nem tudom... Van értelme még így egyáltalán ennek a kapcsolatnak? Szeretem őt, persze, de most hatalmasat csalódtam, nem is tudom, hogy meg szeretnék-e bocsátani neki.

szept. 5. 06:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd utolso, az ilyenek nem ertik, mit jelent a “haziasitott” fogalma…
szept. 5. 08:08
 12/28 anonim ***** válasza:
31%

Sajnálom.

De mind a ketten hibásak vagytok. A macskaháló alap egy ilyen esetben, miért nem tettél az ablakra????

szept. 5. 08:16
 13/28 anonim ***** válasza:
68%

Én biztos nem bocsátanék meg.

Meghalt, ráadásul miatta, a szeretett kisállatod. Erre neki az az első, hogy próbál rávenni az általa preferált háziállatra, úgy, hogy ha jól értem nem is éltek együtt. Attól a pillanattól kezdve, hogy felhozta a kutyát soha nem tudnám elhinni, hogy a cica véletlen szökött ki. Pláne, hogy többször szóltál az ablak miatt korábban.

szept. 5. 08:20
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

Soha. Sőt én ilyen szempontból szemét vagyok, biztos, hogy minden ismerősünk tudná, hogy mekkora pszichopata barom, aki megölte a macskámat.

Nem véletlen maradt nyitva az ablak. Nincs ilyen, hogy véletlen marad nyitva, miután többször is szóltál már érte. Jobbik esetben olyan van, hogy pont magasról szarik rá, hogy mit ugatsz neki, rosszabb esetben pedig simán szándékosan hagyta nyitva, esetleg még kicsit lökött is a macskán, hogy biztos megtalálja az irányt.

szept. 5. 08:26
 15/28 anonim ***** válasza:
16%

Ez egy baleset volt. Nekem három macskám van, éjszaka élik kint a kertben a macskák életét. 2-3 kilométeres sugarú körben masíroznak, kutatnak, vadászgatnak.

Szerintem egy macska vagy kutya nen való lakásba, de ha mégis ott tartod, és az állat az ösztöneire hallgatva kihasználja a lehetőséget és kisurran, az lehet a te figyelmetlenséged, de ha elütik véletlen, az annak köszönhető, hogy bezárva tartottad, és nem tanulta meg, hogy milyen mozgásra, hangra legyen figyelmes.

szept. 5. 09:01
 16/28 anonim ***** válasza:
10%
15#-höz még annyit, hogy furcsa nekem, hogy természetesnek tartjátok hogy bezárva tartotok állatot a lakásban, és ugyanakkor bent cigiztek, ha e-cigi akkor is.
szept. 5. 09:03
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Hat kvara nem bazdmeg….

Nem elég hogy felelőtlen még hülye is

Ha egyszer el van mondva hogy figyeljen az ablakra akkor figyeljen rá.

Nem elég hogy meghalt de még hogy…. Vadidegen macskát is rossz így látni nem a sajatom.

Fel is jelenteném, ha lehetne

szept. 5. 09:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Fú hát nem tudom... ha ez még a kapcsolat eleje lenne, akkor én biztosan nem tudnék megbocsátani, nem kötődnék még hozzá annyira, hogy az felülírja, amit okozott. De írod, hogy két év... 15 éve vagyok a férjemmel, nem valószínű, hogy elválnánk emiatt az eset miatt, de az biztos, hogy nagyot zuhanna a bizalmam felé. 2 év után nem tudom, hogy lennék ezzel. Tényleg felmerül, hogy majd a gyerekhez is ilyen felelőtlen gyökér hozzáállása lesz? Meg mi az, hogy legyen helyette kutya...? Emiatt a mondat miatt felmerül bennem, hogy mégse volt ez annyira véletlen. Ha láthatóan nagyon szarul érezné magát, akkor talán lenne esélye, de így nem hiszem.
szept. 5. 11:48
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnek neki megbocsajtani.

Egyszer lenne gyereketek, akkor is ilyen felelotlenul viselkedne?

A gyerek kimaszik az ablakon?

Oke, nyitott ablak mellett, elszivta a cigit, de rogton be kellett volna csuknia, foleg ugy, hogy tudta, hogy te erre nagyon vigyazol.

"Ő azt mondta egész nap, hogy figyelt rá, nem ment az ablak felé"- raadasul hazudott is.

En szakitanek.

szept. 5. 13:10
 20/28 anonim ***** válasza:
57%

Baleset hat! 😃

Ti hazban laktok, igy konnyen jar a szad. Aki lakasban el, az nem tudja ezt megoldani. Tegye ki az epulet ele, aztan ha a macska befejezte az ejjeli vadaszatot, csengessen be a Kerdezohoz, hogy megjottem? 😃

Az is lehet, hogy o tette ki, de te ismered nyilvan. Szamos olyan esetrol hallottam, amikor az egyik fel feltekeny a haziallatra.

Az meg, hogy kutyaval jon neked, na az mindennek az allja.

szept. 5. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!