Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nem vettem észre, hogy ilyen önző, hogy tudta megjászani magát?
barátnőm horvát lány, távkapcsolatként indult, az első két hétben amit együtt töltöttünk olyan kedves, odaadó, törődő volt, már az összeköltözésről is beszéltünk. Aztán valami történt, mert azóta, hogy elhoztam magamhoz annyira más lett. Először is elkezdett kritizálni blődségek miatt, aztán észre vettem, hogy bárhova viszem el, bármit mutatok neki, nem is nagyon érdekli, pl a Hősök terével, vagy a Halászbástyával kapcsolatban is az egyetlen megjegyzése annyi volt, hogy milyen meleg van itt menjünk innen. De sokszor azt látom amit mondok neki nem is érdekli, nem is figyel oda. Olyat is csinált már egyszer, ezzel megdöbbentett, ha nem az volt amit ő akart, vagy valamiért nem tudtam épp rá figyelni, akkor elkezdett hisztis lenni, sírt meg azzal vádolt nem szeretem. Azt is észrevettem rajta, de ezt lehet már csak én beszélem be magamnak, hogy ő azt gondolta, hogy magasabb életszinvonalon élek és mintha csalódott lenne.
Ez szerintetek önzőség, vagy valami gond van vele a padláson is? Már azon gondolkodom lehet le kellene ezt a kapcsolatot zárni ha fél év távkapcsolat után már így viselkedik.
Hát őszintén szólva mikor írtad a Halászbástyát meg a Hősök terét, én is azt gondoltam, hogy úristen ti ebben a melegben elmentetek várost nézni. Pláne a Hősök tere nagy beton placcán, meg lehet ott gyulladni mostanában.
Na mindegy, amúgy a leírtak alapján tényleg gáz a csaj, hisztis, manipulatív. Én hagynám a helyedben.
Nem kerdezted meg h mihez vsn kedve? Van-e kedve varost nezni es azon belul mi erdekli?? Fiatalok nem tortenelmi emlekeket neznek hanem bulikat.
Eletszinvonal? O egy aranyaso? :D
3!
Persze hogy igazat mondtam. Mi értelme lenne hazudni ha záros határidőn belül úgyis eljön és a saját szemével látja a valóságot? De ahogy én észre vettem a csalódottságát, mintha valami osztrák vagy német életszinvonalat képzelt volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!