Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nem vettem észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem vettem észre, hogy ilyen önző, hogy tudta megjászani magát?

Figyelt kérdés

barátnőm horvát lány, távkapcsolatként indult, az első két hétben amit együtt töltöttünk olyan kedves, odaadó, törődő volt, már az összeköltözésről is beszéltünk. Aztán valami történt, mert azóta, hogy elhoztam magamhoz annyira más lett. Először is elkezdett kritizálni blődségek miatt, aztán észre vettem, hogy bárhova viszem el, bármit mutatok neki, nem is nagyon érdekli, pl a Hősök terével, vagy a Halászbástyával kapcsolatban is az egyetlen megjegyzése annyi volt, hogy milyen meleg van itt menjünk innen. De sokszor azt látom amit mondok neki nem is érdekli, nem is figyel oda. Olyat is csinált már egyszer, ezzel megdöbbentett, ha nem az volt amit ő akart, vagy valamiért nem tudtam épp rá figyelni, akkor elkezdett hisztis lenni, sírt meg azzal vádolt nem szeretem. Azt is észrevettem rajta, de ezt lehet már csak én beszélem be magamnak, hogy ő azt gondolta, hogy magasabb életszinvonalon élek és mintha csalódott lenne.

Ez szerintetek önzőség, vagy valami gond van vele a padláson is? Már azon gondolkodom lehet le kellene ezt a kapcsolatot zárni ha fél év távkapcsolat után már így viselkedik.

szept. 2. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10# csak fényezte magát

Többre vágyik, sajnos

szept. 2. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
10 ) Ebbol azt akarta mondani h neki nem fontos h dok penzed legyen akkor is szeret teged.
szept. 2. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy neki elég.
szept. 2. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy szerbiai magyar párom.

Iszonyat lenézett minket, magyarországi magyarokat, szerinte mi csöves népség vagyunk, mert pl én szerettem turkálóból öltözködni (most ne a lepukkant dolgokra gondoljátok, hanem pl olyan szintre mint a Winted, csak az akkor még nem létezett, de sokkal egyedibb és jobb minőségű ruhákat lehetett ott kapni mint az akkori Fast Fashion boltokban, ami ráadásul minden utcasarkon szembejött). Valamint hogy én miért fogadok el a barátaimtól használt dolgokat (pl kávéfőző vagy konyhai robotgép amit az ismerősöm nem használt és így nekem adta, nem kidobta, nekem még akkor pont jól jött az új albérletembe).

Nem tudom, hogy ez az általános délszláv mentalitás-e, de ez az akkori páromban olyan szinten megvolt, hogy még azt is rám fogta, hogy és mi van, ha rühes lesz tőlem (hozzáteszem, takarítok, mosok, soha nem lett senkinek semmi baja a családomban sem, higiéniai gondjaim se voltak soha negyven-akárhány év alatt...).

Ja, és ő is eszméletlen hisztis volt.

szept. 3. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!