Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elaludt. Tudom a kódját. Mennyire lenne sunyiság belenézni a telójába?

Figyelt kérdés
bizalmatlanságra eddig szemmel láthatóan nem adott okot. Viszont mégis nagyon kíváncsi vagyok mi lehet benne mivel senkibe se lehet maximálisan megbízni. Ti beleolvasnátok?
aug. 30. 00:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
29%
A fele kapcsolatban lévő férfi irogat más nőnek
aug. 30. 12:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Én csak akkor csináltam ilyet amikor mar nem bíztam benne. Be is bizonyosodott hogy volt rá okom. Jelenleg 100%ig megbízok a páromban, nincs is kód a telefonján, de soha eszembe se jutna kutakodni benne. Amúgyis mondha hogy nyugodtan használjam az övét, ha valamire gyorsan rá akarok keresni és az én telefonom nincs ott.

Amúgy ha érzed hogy gáz leget olvass bele, vagy találsz valamit vagy nem.

aug. 30. 13:31
 23/23 anonim ***** válasza:
58%
olvassá
aug. 31. 04:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!