Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire realis az elképzelés, hogy megteszi?
Ha egy pasi mindenkit, föleg az aktualis nöjet, ha rezeg a léc, mert tévedett és a nö szakitani akar, rögtön azzal fenyegetözik, hogy öngyilkos lesz. Az évtizedek során, fiatalabb korában volt 2 kiserlete, amely soran pszichiatrian kezelték.
Közli, hogy ég veled, megölöm magam, aztan ra pár órára ír, mintha mi se törtent volna.
Sokszor mondja, hogy megöli magat, de utana hozzateszi, hogy nem megy egyedül.
Tanultam pszichológiát, nem vagyok pszichológus, de tanultam, es azt tudom, hogy a depressziós férfiak veszélyesek, mert nagy a sansz, hogy végül maguk helyett mást ölnek meg.
De én ezt az embert látva, azt érzem, hogy nagyon teatralis es nagyon szereti sajnaltatni magat, masoktól anyagi segítséget igénybe venni, eléggé félti az egészségét és habàr azt mondják, hogy az ilyen fenyegetest komolyan kell venni, én mégsem hiszem, hogy ez az ember ezt megtenné. 48 éves férfiröl van szó. Én azt látom, hogy zsarolja a környezetét. Mindenki sajnalja, segiti.
Nem akarok neki rosszat, hiszen rokonom. Testileg egészséges, van munkaja, de nem bir huzamosabb ideig megmaradni egy helyen, mert nem bír korán kelni, emiatt folyton segiteni kell.
Nem a megfelelő helyen keresed a kérdésedre a választ. Ez a gyakori kérdések nem szakpszichológus.
Szerintem is érdemes komolyan venni az ilyesmit, ennyit tudok hozzáfűzni.
Nem valószínű, hogy megteszi.
Jelezzed szüleinek, családjának, hogy ilyennel fenyeget, majd rakd ki. Lelki zsarolás miatt nem maradhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!