Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire realis az elképzelés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire realis az elképzelés, hogy megteszi?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi mindenkit, föleg az aktualis nöjet, ha rezeg a léc, mert tévedett és a nö szakitani akar, rögtön azzal fenyegetözik, hogy öngyilkos lesz. Az évtizedek során, fiatalabb korában volt 2 kiserlete, amely soran pszichiatrian kezelték.

Közli, hogy ég veled, megölöm magam, aztan ra pár órára ír, mintha mi se törtent volna.

Sokszor mondja, hogy megöli magat, de utana hozzateszi, hogy nem megy egyedül.

Tanultam pszichológiát, nem vagyok pszichológus, de tanultam, es azt tudom, hogy a depressziós férfiak veszélyesek, mert nagy a sansz, hogy végül maguk helyett mást ölnek meg.

De én ezt az embert látva, azt érzem, hogy nagyon teatralis es nagyon szereti sajnaltatni magat, masoktól anyagi segítséget igénybe venni, eléggé félti az egészségét és habàr azt mondják, hogy az ilyen fenyegetest komolyan kell venni, én mégsem hiszem, hogy ez az ember ezt megtenné. 48 éves férfiröl van szó. Én azt látom, hogy zsarolja a környezetét. Mindenki sajnalja, segiti.

Nem akarok neki rosszat, hiszen rokonom. Testileg egészséges, van munkaja, de nem bir huzamosabb ideig megmaradni egy helyen, mert nem bír korán kelni, emiatt folyton segiteni kell.

2021. ápr. 8. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Tegye, xard le!
2021. ápr. 8. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem ez volt a kérdés
2021. ápr. 8. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem a megfelelő helyen keresed a kérdésedre a választ. Ez a gyakori kérdések nem szakpszichológus.

Szerintem is érdemes komolyan venni az ilyesmit, ennyit tudok hozzáfűzni.

2021. ápr. 8. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy megteszi.

Jelezzed szüleinek, családjának, hogy ilyennel fenyeget, majd rakd ki. Lelki zsarolás miatt nem maradhatsz vele.

2021. ápr. 8. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm exe fenyegetőzött öngyilkosággal. Ő nem tette meg. Barátnőm volt pszichológusnál is a kapcsolat után, aki azt mondta, hogy ha meg is teszi a srác, ez nem barátnőm hibája lesz.
2021. ápr. 9. 00:10
 6/8 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem teszi meg előbb tesz benned majd nagy kárt fizikailag lelkileg. Adj neki kötelet és szakíts..
2021. ápr. 9. 00:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az en hibam. Ezért ne irjatok, hogy ezt mondjátok. A kérdésem az volt, hogy mekkora a sansz, hogy megteszi
2021. ápr. 9. 08:00
 8/8 anonim ***** válasza:
50-50%.
2021. ápr. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!