Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elaludt. Tudom a kódját. Mennyire lenne sunyiság belenézni a telójába?
Mit érnél el vele ha belenéznél?
Ha nem találnál semmi akkor megveregetnéd a válladat és lefeküdnél aludni mint aki jól végezte dolgát.
Onnantól kezdve maximálisan megbíznál benne? Vagy jönne az újabb és újabb ellenőrizgetés?
Ha találnál benne valamit?
Felkeltenéd és kérdőre vonnád?
Persze megteheted. Ebben az esetben ne csodálkozz ha te is kérdőre leszel vonva.
Üzeneteket sosem olvasok, csak a banki appot szoktam megnézni, hogy miből is élünk.
Úgy látszik a csődtől jobban félek mint egy szeretőtől 😅
Ha nem adott okot, akkor miért néznél bele?
Az enyém sajnos okot ad, míg én nyíltan nézek előtte mindent, ő még akkor is dugdossa a telót, ha az anyja ír neki. Ha a tied reflexből nem lép ki a dolgokból, ha odanézel, szerintem nincs titka.
Régen ilyen voltam, de szerencsére már "kinőttem". Nem, nem érdekel, mi van a telójában és kikkel beszélget, ő dolga. Nekem is vannak beszélgetéseim barátnőimmel, amit nem szeretnék, ha elolvasna és nem azért, mert csalom vagy faszizok, hanem mert magánügy.
Csak mérgezed ezzel a kapcsolatot és magadat. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal ha nyomozgatsz, ha nem, de ilyen viselkedéssel csak rá is teszel egy lapáttal és majd azért lát meg valakiben valamit, mert te otthon egy kígyóként viselkedsz.
Az a helyzet beleolvastam. Jegyzetekbe láttam egy törölt, szépen megfogalmazott üzenetet, amit valszeg egy randi vonalon irhatott egy szerencsés genetikájú csajszinak abban az időintervallumban amikor mar egyutt voltunk.
Nők, ti mit tennetek?
Túltoltad.
Sose nyomd fullba a kretént!
18-
Ha nem bizol benne, semmi ertelme a kapcsolatnak.
Ha nyomozol utana, mar o se bizhat benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!