Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elaludt. Tudom a kódját. Mennyire lenne sunyiság belenézni a telójába?

Figyelt kérdés
bizalmatlanságra eddig szemmel láthatóan nem adott okot. Viszont mégis nagyon kíváncsi vagyok mi lehet benne mivel senkibe se lehet maximálisan megbízni. Ti beleolvasnátok?
aug. 30. 00:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit érnél el vele ha belenéznél?

Ha nem találnál semmi akkor megveregetnéd a válladat és lefeküdnél aludni mint aki jól végezte dolgát.

Onnantól kezdve maximálisan megbíznál benne? Vagy jönne az újabb és újabb ellenőrizgetés?

Ha találnál benne valamit?

Felkeltenéd és kérdőre vonnád?

Persze megteheted. Ebben az esetben ne csodálkozz ha te is kérdőre leszel vonva.

aug. 30. 07:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Te nem a párod felé vagy bizalmatlan, hanem saját magadban nem bízol. Javaslom, fejleszd az önértékelésed.
aug. 30. 07:26
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Üzeneteket sosem olvasok, csak a banki appot szoktam megnézni, hogy miből is élünk.

Úgy látszik a csődtől jobban félek mint egy szeretőtől 😅

aug. 30. 07:42
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Tedd meg
aug. 30. 08:40
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem adott okot, akkor miért néznél bele?

Az enyém sajnos okot ad, míg én nyíltan nézek előtte mindent, ő még akkor is dugdossa a telót, ha az anyja ír neki. Ha a tied reflexből nem lép ki a dolgokból, ha odanézel, szerintem nincs titka.

aug. 30. 08:43
 16/23 anonim ***** válasza:
22%
Na találtál vmit?
aug. 30. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Régen ilyen voltam, de szerencsére már "kinőttem". Nem, nem érdekel, mi van a telójában és kikkel beszélget, ő dolga. Nekem is vannak beszélgetéseim barátnőimmel, amit nem szeretnék, ha elolvasna és nem azért, mert csalom vagy faszizok, hanem mert magánügy.

Csak mérgezed ezzel a kapcsolatot és magadat. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal ha nyomozgatsz, ha nem, de ilyen viselkedéssel csak rá is teszel egy lapáttal és majd azért lát meg valakiben valamit, mert te otthon egy kígyóként viselkedsz.

aug. 30. 11:04
 18/23 A kérdező kommentje:

Az a helyzet beleolvastam. Jegyzetekbe láttam egy törölt, szépen megfogalmazott üzenetet, amit valszeg egy randi vonalon irhatott egy szerencsés genetikájú csajszinak abban az időintervallumban amikor mar egyutt voltunk.

Nők, ti mit tennetek?

aug. 30. 11:27
 19/23 Noren1989 ***** válasza:
56%

Túltoltad.

Sose nyomd fullba a kretént!

aug. 30. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

18-

Ha nem bizol benne, semmi ertelme a kapcsolatnak.

Ha nyomozol utana, mar o se bizhat benned.

aug. 30. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!