Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elaludt. Tudom a kódját. Mennyire lenne sunyiság belenézni a telójába?

Figyelt kérdés
bizalmatlanságra eddig szemmel láthatóan nem adott okot. Viszont mégis nagyon kíváncsi vagyok mi lehet benne mivel senkibe se lehet maximálisan megbízni. Ti beleolvasnátok?
aug. 30. 00:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvasnék bele, mert tisztelem a magánszféráját.
aug. 30. 00:36
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem adott okot bizalmatlanságra nem.
aug. 30. 00:37
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem. SOha nem éreztem kényszert, hogy belenézzek a másik telefonjába.

Ha meg megadta a kódját, akkor úgysem lesz benne semmi, ami viszont nem garantálja azt, hogy nem csajozik.

aug. 30. 01:37
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Utána lenne egy rossz szájízem, mert ő nem bízhatna meg bennem, amiért kutakodom.
aug. 30. 02:18
 5/23 Johhny05 válasza:
96%

Kérdés hogyan kezelitek egymás magán szféráját?

Te is tudsz közömbös maradi amikor a telefonodat, jegyzeteidet, esetlege ha létezik naplódat olvassa?

Beszéltetek már róla, hogy nyitott könyvé teszitek kölcsönösen saját szférátokat is?

Ha nem akkor ez egy nagyfokú illetlenség szerintem.

aug. 30. 05:43
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem ide irkálnál ha kiváncsi lennél.
aug. 30. 06:00
 7/23 Noren1989 ***** válasza:
78%
Maximàlis tiszteletlenség jele lenne.
aug. 30. 06:05
 8/23 anonim ***** válasza:
62%
Csak ha sunyi lenne hanyagoló gyökér rejtegetné elolem a telot meg ilyenek. Akkor nem árt képben is lenni hazugok mellett az igazsággal is.
aug. 30. 06:22
 9/23 anonim ***** válasza:
42%

Kétszer jártam úgy, hogy bíztam a másikban, mert á, ő nem olyan, sose csalna meg. Aztán meg kaptam az ívet, hogy lehet, hogy sose vettem észre, hogy szeretője van. Hát úgy, hogy én például nem kutakodtam a telefonban (sem) és bíztam benne, hogy tényleg ott van, ahol mondja, és azzal és azt csinálja, amit elmesélt.

Ebből kiindulva, én arra szavazok, hogy amíg alszik, addig nézz bele, de óvatosan. Ne aggódj, neki se lesz lelkiismeret furdalása, miközben megcsal vagy kibeszél a haverokkal.

aug. 30. 06:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz belenézni? Inkább kérdezd meg tőle, ha van valami, amit szeretnél tudni. A bizalom a kapcsolat egyik alappillére. Ha titokban kémkedsz, akkor az a kapcsolat minőségét is mutatja. Ha nincs okod gyanakodni, akkor mit akarsz elérni a telefonba kutatással? Ha nem bízol benne, akkor mond meg neki indokkal alátámasztva.
aug. 30. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!