Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová mehetett barátnőm?

Figyelt kérdés
délután nagyon össze vesztem a barátnőmmel. már korábban is össze kaptunk nem ez volt az első de most nagyon! egy férfin akadtam ki akinek tudom jól hogy tetszik a barátnőm meg nyomul is rá. de barátnőm tagadja meg mindig azt mondja nincs semmi és most délután is azt mondta és most nagyon elborult az agyam, veszekedtünk! és jó csúnya dolgokat szavakat vágtunk egymáshoz és barátnőm is jó dühös lett és akkor azt mondta hogy jól te baro.m keféltünk keféltem vele, nem írom le miket mondtam neki erre. barátnőm össze szedet pár cuccát és azt mondta hogy a hoz a pasihoz megy és ott is alszik! na erre megint mondtam neki olyan szavakat amit nem írok ide, meg hogy ide ne gyere vissza! de már így pár órával később bánom hogy ennyire össze vesztem vele, féltékeny vagyok! túlzottan! ez tudom hogy nem jó, és azóta nem tudom elérni sehol, amit írok neki meg sem nézi és a telefonja se csörög ki és félek hogy tényleg a pasihoz ment

aug. 29. 21:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Most megy dolgozni, hagyd békén lehiggadni.
aug. 30. 06:46
 12/35 A kérdező kommentje:
tudom hogy hiba volt ennyire össze veszni vele. de ugye nem a pasinál van volt?
aug. 30. 06:48
 13/35 anonim ***** válasza:
65%
Megérdemled, hülye barom, hogy soha többé ne lásd a nődet. Meg úgy általában semmilyet se...
aug. 30. 07:08
 14/35 A kérdező kommentje:
13 most miért kell ilyennek lenni velem?
aug. 30. 07:28
 15/35 Noren1989 ***** válasza:
43%
Az idegeidre, Bro.
aug. 30. 07:32
 16/35 A kérdező kommentje:
nem bírtam aludni, semennyit . azon kattogtam hogy ha a pasinál van és tényleg dug..... belehalok
aug. 30. 07:42
 17/35 A kérdező kommentje:
ha büntetni akar barátnőm hogy egyem a kefét akkor elérte a célját
aug. 30. 07:47
 18/35 anonim ***** válasza:
28%
Maskor veszekedes helyett kerj folyamatos helyinfot es kovessed es figyeld testbeszeduket. Esetleg oda is mehetsz. Ha bemutat teged a baratjanak h te vagy a pasija es vele baratok es beszelgettek par orat nyugiban ,akkor nincs semmi koztuk. Ilyenkor olelgesd csokold meg nehanyszor kielezve a birtokviszonyt es figyeld mindkettejuk viselkedeset. Ha ezt visszautasitja a csajod vagy radszol,akkor gyanakodj max. Mi eltunk igy sokaig. Nekunk bevalt az akkori volt parommal.
aug. 30. 07:54
 19/35 A kérdező kommentje:
18 rendben . ez egészen jó tanács, köszönöm
aug. 30. 08:09
 20/35 A kérdező kommentje:
persze ha egyáltalán még az én barátnőm
aug. 30. 08:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!