Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová mehetett barátnőm?

Figyelt kérdés
délután nagyon össze vesztem a barátnőmmel. már korábban is össze kaptunk nem ez volt az első de most nagyon! egy férfin akadtam ki akinek tudom jól hogy tetszik a barátnőm meg nyomul is rá. de barátnőm tagadja meg mindig azt mondja nincs semmi és most délután is azt mondta és most nagyon elborult az agyam, veszekedtünk! és jó csúnya dolgokat szavakat vágtunk egymáshoz és barátnőm is jó dühös lett és akkor azt mondta hogy jól te baro.m keféltünk keféltem vele, nem írom le miket mondtam neki erre. barátnőm össze szedet pár cuccát és azt mondta hogy a hoz a pasihoz megy és ott is alszik! na erre megint mondtam neki olyan szavakat amit nem írok ide, meg hogy ide ne gyere vissza! de már így pár órával később bánom hogy ennyire össze vesztem vele, féltékeny vagyok! túlzottan! ez tudom hogy nem jó, és azóta nem tudom elérni sehol, amit írok neki meg sem nézi és a telefonja se csörög ki és félek hogy tényleg a pasihoz ment

aug. 29. 21:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem higgadj le. A szüleihez mehetett.
aug. 29. 21:24
 2/35 A kérdező kommentje:
remélem a szüleinél, csak az a baj hogy az utóbbi is esélyes
aug. 29. 21:54
 3/35 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem kamuzott már dühében mert annyira azt akarod hallani mikor kivel ment félre.

Szerintem is hazament. Es remélem ott is hagy a p.csába.

aug. 29. 22:00
 4/35 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem tényleg a sráccal van, majd írj vissza mi volt
aug. 29. 22:09
 5/35 anonim ***** válasza:
80%
Biztos hogy nem kavar a palival. Nem adná meg azt az elgtételt neki hogy igazolja magát egy beteg ember.
aug. 29. 22:16
 6/35 A kérdező kommentje:

ez nagyon jó így, egyikőtök azt írja vele van másik kőtök a szüleinél!

én semmi estre se akarom hogy a pasinál legyen!!!

de azt tudom hogy ezerrel hajt rá az a pasi és barátnőm is nagyon jól eltud vele beszélgetni és állandóan tagadja

aug. 29. 22:31
 7/35 anonim ***** válasza:
84%

Iszonyú nehéz és fárasztó olyasvalakivel együtt lenni, aki ok nélkül gyanusítgat (volt benne részem).

A pasi nyomul rá, és? Ha akarja, leszereli, ha nem, akkor meg tényleg inkább menjen.

Arra tippelnék, hogy a szüleinél, vagy egy barátnőjénél van amúgy és azért mondta, hogy a csávóhoz ment, mert már annyira felk*rtad az agyát.

Rohadt fárasztó állandóan védekezni valami miatt, amit nem tettél meg.

A vicc, hogy lehet, hogy pont ezért fog a másik srácnál kikötni, te "dobod" a karjaiba gyakorlatilag.

aug. 29. 22:39
 8/35 anonim ***** válasza:
8%
Te figyelj, keress olyat, akit meg tudsz fogni, ha a lányt érdekelnéd, a srácról is panaszkodna neked, hogy nyomul. Nem tudom, ha az én csajomra nyomulnának és csak azért lennék vele, mert épp jó csaj kell, akkor lehet átengedném másnak. De ha életem csaja lenne, akkor elveretném nyomuló srácot.
aug. 29. 22:39
 9/35 anonim ***** válasza:
79%
Kellett neked veszekedned... már bánhatod.
aug. 30. 02:16
 10/35 A kérdező kommentje:
még mindig nem olvasta el az üzeneteimet és a telefonja sem csörög ki
aug. 30. 06:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!