Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok 6 hónapja vagyunk együtt a párommal. Nem költöztünk még össze. A páromnak vannak gyerekei nincs is ezzel semmi baj mert nagyon is szeretnek a gyerekek. Jól el is voltunk minden téren tervezgettük a jövőt. A testi kapcsolat is csodálatos volt de kb egy hete azt tapasztalom hogy a párom aki nagyon is fitt volt mindig kezd feszült lenni este annyira hamar elalszik hogy egyszerűen lehetőség sincs a testi kapcsolatra. Sokat dolgozik napi 8 órában jár én nem dolgozok minden nap mert váltott műszakban járok. Allergia gyógyszert szed ami elálmosítja a másik panasz a nagy hőség ami kimeríti. Aggódok mert attól félek leginkább hogy kezd depis lenni. Nyugtalan feszült a munkahelye is stresszes plusz még a válás is lakást szeretnénk vásárolni de azzal is csak a kudarcok voltak. Szeretem a páromat nagyon de egyszerűen nem tudom hogy miért van ez. Múlt hónapban még többet dolgozott mimt most és akkor is volt hőség de volt köztünk testi kapcsolat is fitt volt aktív most viszont teljesen megváltozott. Javasoltam neki hogy menjünk el orvoshoz mert legalább egy labor vizsgálatot csináltasson hogy mégis mitől ilyen fáradt. De nem mert neki nincs ideje rá ez a válasz. Nem volt könnyű élete a szülei miatt sem megbántani nem akarom de ez nekem nagyon rossz hogy így be van fordulva. Hiába próbálok beszélni vele nem járok sikerrel. Telefonon nem hív fel ha nem találkozunk mindig én keresem. De ha ott vagyok vele akkor mint ha kicserélték volna.
aug. 28. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Légy mellette és támogasd. Ha rosszabbul lenne akkor jó lenne felkeresni orvost, viszont ha ő nem szeretne akkor nem tudsz vele mit csinálni.
aug. 29. 00:02
 2/7 Senior Séf ***** válasza:
28%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le. Ha ez megtörténik, a libidó is visszaesik.
aug. 29. 00:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenben támogatom. Próbálok annyi időt tölteni vele amennyit csak tudok. De nem is igazán az aggaszt hogy most a testi kapcsolat nem olyan mint volt hanem ez az állandó fáradtság mert egy mindig pörgős hölgyről van szó. Telefonon sem keres nem hív fel messengeren sem igazán keres. A telefonját is otthagyja előttem bármikor fel tudom oldani is mert a kódot is megadta de tényleg kezd depressziós hangulatban lenni. De holnap leülök beszélgetni vele.
aug. 29. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, hogy csak elfáradt. Előtted "csak" a gyerekek, munka, háztartás, stb, szívták le energetikailag, de 6 hónapja már Te is belekerültél ebbe a bizonyos "kosárba" és lehet, hogy mostanra merültek ki az energiatartalékai.

Hogyan lehet feltöltődni egy ilyen élethelyzetben? Már hallottam az énidőről. Tipp: talán ha több énideje lenne a párodnak, akkor lehet, hogy újra feltöltődne.

aug. 29. 03:34
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Túlhajszolt. Te vmi ingyenélő vagy a nyakán?
aug. 29. 06:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Allergiagyógyszert szerencsére nem kell rendszeresen szedjek, de mikor a darázs megcsípett, 2 szemtől 2 napig szinte csak aludtam. Pedig alapból nappal egyáltalán nem tudok aludni.
aug. 29. 11:17
 7/7 A kérdező kommentje:
5 ös válaszoló. Hogy lennék imgyenélö??? Leírtam hogy váltott műszakban dolgozok 12 órában plusz mellette is dolgozok még. Akkor miért is vagyok ingyenélő???
aug. 30. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!