Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak 27 évesen ha már nem tökéletes a kapcsolatom, vagy már ne kezdjem újra mással?
Jobb elköteleződni valaki mellett vagy ennek a korosztálynak még van értelme mással újra kezdeni?
A barátommal az egyetemen jöttünk össze.Nagy volt a szerelem, de mostanában egyre több a konfliktus és már más férfiak után vágyódom. Lehet szakítanék vele, de a barátaim/családom azt mondja mást is meg fogok unni és amúgy is öregszem ( 27 leszek)
Én is úgy látom, hogy akik 30 körül egyedül maradnak, azoknak nagyon meggyűlik a baja az ismerkedéssel...
Nem értem, miért kellett a 4-est lepontozni.
Csak az igazságot írtam le. Hülyeség megunni a másikat, és akkor mást keresni. És igaza van a barátaidnak, családodnak. Ha jön másik, akkor azt fogod megunni egy idő után. Ez pedig marhára nem megoldás.
Beszéljétek át, min kell változtatni.
Az embereket nem lehet dobálni, mint valami koszos szemetet.
Kérdés, mekkora a baj köztetek és mi, illetve hogy mennyire vállalható számodra egy esetleg hosszúra nyúló egyedüllét.
Annyi azért igaz, hogy 30 körül és afölött nehéz. Egy nőnek különösen. Neten kívül alig vannak ismerkedési lehetőségek, ha élőben mégis belefutsz valakibe, akivel szívesen megpróbálnád, az már foglalt lesz. Van sok egyedülálló férfi, de ebben a korban azok >90%-a már a "maradék". Még ha le is pontoznak ezért. Meg a kettős mércéért is, mert a nőkre ez nem igaz, közülük sokan azért vannak egyedül, mert nem volt szerencséjük (időben) találkozni olyan férfival, akivel jobb együtt, mint nélküle. Kevés az igazán jó férfi, a kereslet rájuk hatalmas, mindenki őket akarja, szinte soha nincsenek egyedül, óriási szerencse kell, hogy pont akkor találkozz velük, amikor két kapcsolat között vannak, de már lezajlott náluk a regenerálódási folyamat és nyitottak az újra (nem csak szexre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!