Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak 27 évesen ha már nem tökéletes a kapcsolatom, vagy már ne kezdjem újra mással?
Jobb elköteleződni valaki mellett vagy ennek a korosztálynak még van értelme mással újra kezdeni?
A barátommal az egyetemen jöttünk össze.Nagy volt a szerelem, de mostanában egyre több a konfliktus és már más férfiak után vágyódom. Lehet szakítanék vele, de a barátaim/családom azt mondja mást is meg fogok unni és amúgy is öregszem ( 27 leszek)
Én is úgy látom, hogy akik 30 körül egyedül maradnak, azoknak nagyon meggyűlik a baja az ismerkedéssel...
Szerintem mindenképp beszéljétek meg a dolgot.
Ilyen nincs, hogy meg lehet unni valakit. Akkor nem is volt normális a kapcsolat.
Ne másokra hallgass!
Ha már mas ferfiakra vágysz, akkor megette a kapcsolatot a fene.
Francokat vagy öreg, sokan 30, sőt van aki 40 felett találja meg élete párját!
Én igazán pont 31-32 évesen érzem magam kiteljesedettnek minden téren. Előtte csak szenvedés volt.
A saját dolgod vidd előre és ne mással foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!