Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsam meg vele a kapcsolatot vagy van értelme tovább folytatni?
Sziasztok a barátnőmmel már kb. 2 és fél éve vagyunk együtt, egyszer szakítottunk kb másfél év környékén, akkor nem beszéltünk 4 hónapig teljesen kapcsolat megszakadás volt.
Mire én túltettem magam rajta akkor felbukkant a semmiből és azzal állt elő, hogy kezdjük újra, de én nem tudtam. hogy akarom-e vagy sem, a végén összejöttünk de én valamiért végig bunkóztam ( persze neki is voltak hülye dolgai)
A lényeg, hogy egyszer szakítottam vele részegen, megbántam, de ő már nem akarta folytatni.
Most, hogy nincs itt mellettem ( igaz minden nap beszélünk) nagyon hiányzik, egyszer találkoztunk is volt csók minden, én is hiányzok neki.
Ő azt akarja legyen vége mert szerinte ez a logikus és szerintem is ez lenne a legjobb megoldás, de (pl most szigeten van ) ha nem ír vagy nem beszélünk rettentően hiányzik :(
Nem tudom mit tegyek, egyfolytában őrlődök magamban, hogy a szívemre vagy az agyamra hallgassak.
Mindkettőnknek az első komoly kapcsolata.
20/F
19/L
Figyelj: most ez egy teszt, hogy valóban szereted-e. Nem akar ő dönteni, szétmenni, meg semmi ilyen. Csak tesztel, hogy ennyi idő után is töröd-e magadat.
Kell neked a lány, vagy sem?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!