Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, úgy érzem elment mellettem az élet?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta egy cél lebeg a szemem előtt: mérnök szeretnék lenni. Azóta csak a tanulásnak élek, soha nem buliztam és soha meg sem próbáltam csajozni, sőt még lány barátaim sem voltak soha. Szegény családból származok, ezért minden nehéz vizsga előtt arra gondolok, hogy ha végzek, akkor végre gazdag lehetek, egészen idáig ez vitt előre. Úgy gondoltam majd ráérek a csajozni az egyetem után is, de kb. fél éve autóbalesetben meghalt egy 20 éves lány, akit még a középsuliból látásból ismertem. Ezután néhány hónappal otthon az egyik szomszédunk egyik percről a másikra összeesett és meghalt. Ezek annyira megráztak, hogy azóta mindig azt érzem, hogy szorít az idő és, ha most nem járok el és nem szerzek barátnőt, akkor lehet, hogy sohasem lesz rá lehetőségem. Viszont nincsen baráti köröm, ahova eljárhatnék, később meg már nem biztos, hogy velem egy korosztályú munkatársaim lesznek, pláne nem nők. Egy ideje már aludni sem tudok, csak forgolódok az éjszaka közepén és arra gondolok, hogy mások ilyenkor a párjukkal vannak én meg mindig egyedül kelek és fekszek. A legtöbb fiatal már 16 éves korában elkezd ismerkedni, szóval nem tudom, hogy én hogyan hozhatnék be majdnem 10 év lemaradást.

23/f

2010. nov. 2. 17:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én ismerkedem de mindig átvernek.Akikkel boldog kapcsolatba élhettem volna őket sem tudtam megtartani mert bonyolult művészlélek vagyok.Nem tudok jó tanácsot adni de egy dalt ajánlok:

visszahoz egy régi perc

megidéz egy fénykép

míg csak élnem kell

sose lesz másképp

ugyanaz a fájdalom

ugyanaz az érzés

az a búcsú szó

amivel elmész

nem számít

hogy hány év messzeség

az a perc ma sem múlt el még

teli voltunk élettel

szabad volt a szívünk

és én úgy hittem

sose kell félnünk

hova lett a boldogság

hova a sok álom

és ami nincsen már

miért kell

hogy fájjon

nem számít, hogy

hány év messzeség

itt az éjjel

és te nem vagy már velem

hogy fogd a két kezem

úgy mint régen

és ha hívlak

tudom senki nem felel

csak egy elfelejtett dal

sír a szélben

visszahoz egy régi perc

megidéz egy fénykép

amíg csak élnem kell

sose lesz másképp

nem számít

hogy hány év messzeség

itt az éjjel

és te nem vagy már velem

hogy fogd a két kezem

úgy mint régen

és ha hívlak

tudom senki nem felel

csak egy elfelejtett dal

sír a szélben

hány év múlt el

és még mennyi kell ahhoz

hogy újra kezdjem el

itt az éjjel

és te nem vagy már velem

hogy fogd a két kezem

úgy mint régen

és ha hívlak

tudom senki nem felel

csak egy elfelejtett dal

sír a szélben

2010. nov. 4. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!