Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg elrepül mellettem az...

Tényleg elrepül mellettem az élet, minden vagy csak én érzem úgy?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy minden nap nagyon gyorsan eltelik, múlik az idő.Vannak barátaim, igazából nagyon sokan szeretnek, otthon jó a hangulat, a szüleimmel is jó kapcsolatot ápolok. Suli jó, nagyon jó tanuló vagyok, pedig nem tanulok sokat, inkáb barátaimmal vagyok, vagy a családdal. IQ tesztem nagyon jó lett. És ami a legfurcsább kontrollálni tudom az érzéseimet, például teljesen ki tudom kapcsolni azt ha szomorú vagyok, múltkor beleszerettem egy idősebb férfiba és ki tudtam magamban kapcsolni 2 hét szenvedés során. Nem értem, hogy hogyan tudom ezt megcsinálni, mikor mások hosszú évekig nem tudják elfelejteni a szerelmüket. Néha úgy érzem, hogy én valahogy más vagyok, mintha az egész életemet álmodnám, kívülről nézném, mintha én irányítanám a történéseket és az érzéseket, ahogy én akarom. Nem tudom, hogy igazán élek-e. Úgy fogom fel az életet, hogy egy csodálatos dolog, amit én irányítok és az lesz amit én akarok. Ezért nem is nagyon tudok örülni semminek, most vagyok elsős a gimnáziumban, fölvettek az első helyre amit megjelöltem. Első tanuló vagyok az osztályban, sok barátom van, mégis úgy érzem, hogy elrepül az élet, anélkül, hogy valami érdemleges töténne. Lehet, hogy kicsit nyakatekert lett, és nem is értitek, hogy mit szeretnék kérdezni, ezért előre is bocsi.

Egy 15 éves lány, aki túl sokat elmélkedik.

2010. febr. 20. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Komolyan, mintha az én soraimat olvasnám... Annyi, hogy én 14 vagyok, de engem is felvettek az első helyre, én is az osztály esze vagyok, pedig alig tanulok. Én is kontrollálni tudom az érzéseimet, és én is így vagyok a szerelemmel is, mint te. Meg nagyjából mindennel. Én is így érzek... Néha este úgy fekszem le, hogy megint egy nap eltelt, egy újabb, haszontalan nap... Tényleg nagyon hasonlítunk! =)
2010. febr. 20. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy mással is ez van, mint velem. :D
2010. febr. 20. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez úgy van, hogy az ember csak idősebb korára fog akciódúsabb életet élni, amikor független. Majd amikor az életed saját magadon múlik, akkor még gyorsabban fog telni az idő, megtanulsz egysmást, ilyesmi. Én most perpill úgy vagyok a dologgal, hogy még fiatal vagyok, és rohadtul nem történt eddig semmi említésre méltó dolog. De tudom, hogy ha minden úgy lesz, ahogy kisütöttem, akkor már lesznek bizony történések! Én is sokat gondolkodom ilyesmin, de azért ne szállj el a földről! Mert akkor jön a második szint, hogy megadepressziós vagyok, mit tegyek, közben meg csak halálra unod magad, és nincs jobb dolgod.

Szóval valóban gyorsan repül, szerintem az embernek még ilyen kis tojáshéjas korban nem igazán lényeges, de később tuti, hogy másmilyen lesz! ^^

2010. febr. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!