Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért akarnak a mai nők maguknál jóval fiatalabb férfit párkapcsolatra, házasságra, hogy majd az életük végén, lehetőleg egy, egymáshoz közeli időpontban is haljanak meg?
Figyelt kérdés
Mint tudjuk, a férfiak évekkel előbb halnak, mint a nők. Ennyire kedvesen előrelátóak lennének, vagy egészen más okuk van erre?aug. 26. 14:13
1/7 anonim válasza:
Nem sok nő akar JÓVAL fiatalabb férfit.
A kérdés így értelmetlen, mert nemlétező jelenség okait próbálod firtatni.
2/7 anonim válasza:
Biztos nem, de logikus lenne. Nem lenne annyi magányos idős ember, ha a a nők lennének 10 évvel idősebbek a házasságban.
3/7 anonim válasza:
Jó meglátás, de én inkább szimplán a fiatalosságukat, kalandvágyukat szeretem.
4/7 anonim válasza:
Én nekem bejönnek az idősebbek is, a velem egykorúak is, az sem baj, ha fiatalabb valamivel, mert nem ez alapján szelektálok, de:
őszintén szólva megértem azokat, akik fiatalabb pasikkal kezdenek. Még nem ette meg a lelküket az élet, még nem eresztettek hathónapos hasat, még figyelnek az öltözködésre..
5/7 anonim válasza:
A 14-20 éves fiúkoroszttály jó genetikája az oka. Nem hiszem, hogy egy 30+-os és egy 14-16 éves srác, akit a giminél szed fel, egy időpontban fognak meghalni. Ez pláne igaz az 50-es, 60-as nőkre, erre is van bőven példa...
6/7 anonim válasza:
Mire van bőven példa #5-ös? Hogy az 50-es, 60-as nők tinikkel vannak együtt? :D
7/7 anonim válasza:
Én csak onnantól szeretnék magamnál fiatalabb férfi társat maximum 7 évvel, hogy elmúltam 40 éves 2 éve. Addig kizárólag nálam maximum 7 évvel idősebb férfiban gondoltam. Teszem hozzá, hogy a 2 volt férjemből az első 13 évvel volt nálam idősebb, a második pedig 8 évvel. Így, ha most dönthetek, akkor kizárólag a +-7 évben maradok, de inkább legyen a férfi fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!