Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a nők általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a nők általában házasságra törekszenek, a férfiak meg lazább kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nekem gyerekként mindig ezt mondták az idősebbek, ha a rokonságban valakik már több éve jártak és nem volt esküvő, hogy "a fiú húzza a lány idejét, szegény menne már férjhez és feltartja". Vagy hogy "a nőnek ki kell harcolni magának, hogy elvegyék, ne kompromittálja magát". És még olyanokat is mondtak, hogy "a nők akkor házasodnak, amikor viszik őket, a férfiak viszont mikor akarnak".

Na elég a népi bölcsességekből. A való életben viszont én nem így tapasztalom, a környezetemben sokkal több férfi küzd társkeresési gondokkal, mint nő és a nők jelentős része egyáltalán nem akar gyereket, az úgyis patriarchális elnyomás szerintük. Inkább egyik laza kapcsolatból a másikba és önálló kényelmes élet a cél, legalábbis én ezt látom. Persze férfiaknál is, csak nekik régebb is ez volt ezek szerint.

2024. máj. 28. 17:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
En is ezt látom hogy általában a nök harcolják ki hogy elvegyék őket. Ma mar szinte nincs is olyan kézkérés, ami a nőnek meglepetés lenne.
2024. máj. 28. 17:54
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Mivel régebben esélye se volt egy nőnek egyedül, ezért nyilván az volt a cél, hogy minél előbb férjhez menjen. Most, hogy egyedül is megél egy nő, kezdik átgondolni, hogy lehet mégse olyan jó buli ez a házasság :D
2024. máj. 28. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Manapság is divat bizonyos körökben azon viccelődni hogy szegény hapsinak meg kell nosulnie meg jaj q sárkány

Majd megsajnalom őket...

Nincs így amúgy Nem hiszem hogy q férfiakat kényszerítenek és főleg nem hiszem hogy nekünk nőknek ki kéne érdemelnunk azt a kegyet hogy elvegyenek és utána már hivatalból lehessen a hapsira főzni mosni takarítani

Ezek buta sztereotípiák és régen is azok voltak

2024. máj. 28. 17:55
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
1-esnek; talán mert a házasság közös döntés és nem ajándék vagy kegy a hapsitol?
2024. máj. 28. 17:57
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

Mert akkor nem kozos dontes ha a csaj igent vagy nemet mond a kézkérésre?

Ha vkik szerelmesek egyutt vannak sztem az a normalis ha a pasi ha akarja megkéri, a nő pedig válaszol.

2024. máj. 28. 17:59
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
A pasi kézkérésnél nem eldöntötte a csaj nelkul higy elveszi feleségul. Hanem MEGKÉRDEZI a csajt hozzá menne e!
2024. máj. 28. 18:00
 7/16 anonim ***** válasza:
5%

Meg milyen már ezt lebeszélni kézkérés nélkul amugy is.

Hogy hozzám jonnel? aha igen. Es se gyűrű se semmi hanem majd egystercsak talán akkor megkér tudva azt hogy ugyis igen a válasz.

Ez megy ma.

2024. máj. 28. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Melyik korosztályról van szó? Az full mindegy mit mondanak az idősek, ha fiatalokról van szó, akinek ez akkor volt még releváns téma, amikor még kanyarban sem volt az internet stb, annak a véleménye mit érdekelje a fiatalokat, akik viszont internet, telefon stb nőttek fel? 20-25 év között szerinted a nők házasságra törekszenek? Aki arra törekedett ebben a korosztályban már vagy házas vagy folyamatban van valamilyen szinten neki.

A válasz attól függ kihez szól a kérdés, mint említettem a fiatalok között egyértelműen nem a válasz, aki egy kicsit is néz ki valahogyan az most van a csúcson, szerinted az akar házasodni?

2024. máj. 28. 18:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztm meg egyre kevesebb nő akar házasodni..
2024. máj. 28. 18:19
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

miért ne mondhatnám el a férfinak, hogy mire vágyom? Inkább kussoljak évekig, évtizedekig, hogy majd a kegyes férfi egyszer csak méltónak talál és megkér?

Azért hadd legyen már ennyi beleszólásom az életembe, ne hozzon meg senki ilyen döntést tőlem fuggetlenul az én eletemrol.

Ha én 30 évesen akarok férjhez menni, a férfi meg 50, akkor kussban ki kene várnom a 20 évet??

Hat meg a lónak a fszat.

2024. máj. 28. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!