Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a nők általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a nők általában házasságra törekszenek, a férfiak meg lazább kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nekem gyerekként mindig ezt mondták az idősebbek, ha a rokonságban valakik már több éve jártak és nem volt esküvő, hogy "a fiú húzza a lány idejét, szegény menne már férjhez és feltartja". Vagy hogy "a nőnek ki kell harcolni magának, hogy elvegyék, ne kompromittálja magát". És még olyanokat is mondtak, hogy "a nők akkor házasodnak, amikor viszik őket, a férfiak viszont mikor akarnak".

Na elég a népi bölcsességekből. A való életben viszont én nem így tapasztalom, a környezetemben sokkal több férfi küzd társkeresési gondokkal, mint nő és a nők jelentős része egyáltalán nem akar gyereket, az úgyis patriarchális elnyomás szerintük. Inkább egyik laza kapcsolatból a másikba és önálló kényelmes élet a cél, legalábbis én ezt látom. Persze férfiaknál is, csak nekik régebb is ez volt ezek szerint.

2024. máj. 28. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
Senki nem irta hogy ne mondhatnád el. Nem is értitek az egészet.
2024. máj. 28. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen.
2024. máj. 28. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Ha egy férfi szerelmes nősülni akar. Mindenféle kényszerítés nélkül. Ilyen egyszerű. N
2024. máj. 28. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

11

Na akkor szerinted mégis hogyan kene ezt nőként jól le reagálni ? Ne utalgassak, de ne is mondjam ki konkrétan. Tehát hogyan kene ?

2024. máj. 28. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
36%
Ha dédnagyanyádnak is lett volna tindere szerinted ő is három kérő közül választotta volna ki, hogy kihez megy hozzá?
2024. máj. 28. 23:22
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
Én pl nőként egyáltalán nem törekszem házasságra és gyerek szülésre sem. 40 éves vagyok, 17 éve élek jól működő párkapcsolatban. Talán egyszer majd összeházasodunk az özvegyi nyugdíj miatt.
2024. máj. 29. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!