Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a nők általában házasságra törekszenek, a férfiak meg lazább kapcsolatra?
Nekem gyerekként mindig ezt mondták az idősebbek, ha a rokonságban valakik már több éve jártak és nem volt esküvő, hogy "a fiú húzza a lány idejét, szegény menne már férjhez és feltartja". Vagy hogy "a nőnek ki kell harcolni magának, hogy elvegyék, ne kompromittálja magát". És még olyanokat is mondtak, hogy "a nők akkor házasodnak, amikor viszik őket, a férfiak viszont mikor akarnak".
Na elég a népi bölcsességekből. A való életben viszont én nem így tapasztalom, a környezetemben sokkal több férfi küzd társkeresési gondokkal, mint nő és a nők jelentős része egyáltalán nem akar gyereket, az úgyis patriarchális elnyomás szerintük. Inkább egyik laza kapcsolatból a másikba és önálló kényelmes élet a cél, legalábbis én ezt látom. Persze férfiaknál is, csak nekik régebb is ez volt ezek szerint.
11
Na akkor szerinted mégis hogyan kene ezt nőként jól le reagálni ? Ne utalgassak, de ne is mondjam ki konkrétan. Tehát hogyan kene ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!