Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor most mit tegyek? Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mit tegyek? Első lépést már megtettem!

Figyelt kérdés
NAgyon nem vagyok egy nyomulós lány,de megtettem az első lépést és elmondtam a kiszemeltemnek akit már régóta ismerek h jó pasi és h tetszik!De ő erre csak annyit irt h köszi aranyos vagy!Semmi h teis vagy valami!Ő is egy nyuszi pasi de azért ennyire?CSak azt nem értettem h akkor miért kérdezgetett h volt e hétvégén akivel össze jöhettem volna?MOst mit tegyek?Hagyjam?
2010. nov. 2. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
ne nyomujjá! seggedbe pedig ököllel nyújkájá xD
2010. nov. 2. 17:43
 2/8 A kérdező kommentje:

óóóóóóó

kimaradt h csak értelmi szinten gondolkodó emberektől szeretnék választ kapni!előre is köszönöm megértéseiteket!!

2010. nov. 2. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát sztem te nem jössz be neki :(
2010. nov. 2. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor jön az értelmes verzió:

Én is voltam már ilyen helyzetben(Fiú vagyok) nekem is csak úgy oda bökték msnen hogy tetszek neki.. valószínű megijedt vagy esetleg kapcsolata van vagy ismerkedik valakivel..

ha pedig nem.. akkor mondd hogy ismerkedjünk meg vagy akármi majd meglátjuk mi alakul ki..

2010. nov. 2. 17:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért keres?És miért ölelget?ÉS miért mondta a haverjainak h kedvel?
 6/8 anonim ***** válasza:
az meg a másik.. :)
 7/8 anonim ***** válasza:
kedvel,szeret,járni akar veled nem ugyanaz.
2010. nov. 2. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már az értelemnél tartunk "és"-el nem kezdünk mondatot:/
2010. nov. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!