Megtettem az első lépést! De hogyan tovább?
Na szóval.
Tudni kell hogy genetikailag könnyen romlandó fogakat örököltem sajnos:(
Mindig húztam halasztottam a fogorvosi kezeléseket ugyanis a TB-s fogorvosomtól betegesen rettegek.Egyszer belefúrt a nyelvembe és ráadásul maga az ember is hagy kívánni valót maga után.
Viszont a héten elkezdett baromira fájni a fogam és az ínyem is felette,mellette.Gondoltam biztos csak a bölcsességfogam szórakozik,növöget bevettem egy fájdalomcsillapítót és már kutyabajom se volt.Következő nap már nem fájt annyira,de éreztem még rendesen.Viszont mára már olyannyira fáj,hogy enni nem tudok,a fájdalomcsillapítók se hatnak már.Oké vegyünk erőt,bátorságot,kimentem anyának szólni,hogy kérjen időpontot a fogorvostól mert már nem bírom elviselni a fájdalmat,és mivel ugye az elején írtam hogy könnyen romlanak a fogaim,így az összes többi fogamat átnézetem és megcsináltatom.Ez így képzeletben tök jó fájdalommentes,de anyu kér időpontot és már most bevagyok rezelve hogy megint látnom kell annak a banyának a fejét :D
Mit tegyek,hogy ne rohanjak ki a rendelőből egy mp után és hogyan vonjam el a figyelmem miközben őfelsége nagy vidáman turizik a számban?
17/L
szerintem válts fogorvost.
Pesten a Szentkirályi utcai rendelőben Kiss Rita Mónikát tudnám ajánlani,ő nagyon normális és fájdalommentesen dolgozik.
ma 18:37
semmi gond köszönöm :)))))
18:38: Így van.Csak ez a szipirtyó van.A lánya is itt dolgozott de most mondja anyu hogy ő most szülésin van,pedig ő róla komolyan nem halottam panaszt :D
Ha gondolod, vegyél fel msn-re, én szívesen megpróbálok segíteni. :)
015208@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!