A barátnőmnek hihetetlenül fájt az első, pedig azt hiszem mindent megtettem érte. Mit tegyünk?
Szóval ő 17 és szűz,én már nem.Számára spontán volt az első,én bekészítettem pár gyertyát meg cd-t.Sokat pettingeltünk máskor is,meg közvetlenül előtte is,sikosítót használtam,hogy tutira menjek,beszéltem hozzá,hogy mennyire gyögyörű,hogy nagyon szeretem és kívánom,hogy istenien csinálja amit csinál:D,meg hogy ha bármi nem kellemes a számára,nem szeretne valamit,vagy hagyjuk abba,akkor szóljon,és hogy nem kell megtörténnie mindenképpen,csak ha ő is szeretné.Óvatos voltam,közbe is csókolgattam,halkan beszéltem hozzá,de kb 3-4 cm után láttam az arcán hogy nagyon fáj neki,meg szólt is,hogy hagyjuk abba,mert több mint kellemetlen.Pedig átlagos méret.És úgy tűnt teljesen ellazult.
Mit kénne tennem???
F/22
Próbálkozzatok újra. Amikor én először együtt voltam (mostmár) a férjemmel, akkor nekünk sem sikerült, mert nagyon fájt, ezért kértem, hogy hagyja abba. Utána sajnos még hónapokig fájt, de mindig egyre kevésbé. Pedig ő is mindent megtett, hogy ne fájjon.
Szóval, ne rágd magad rajta, nem hiszem, hogy te tehetsz a dologról.
De ééééééééédes vagy :) Ne vonj le belőle semmi negatívumot...Most oda vagyok érted meg vissza :):) Gyertya,CD,maximális odafigyelés....Te kincs vagy neki:)
Huh,feldobtad az estém,hogy ilyen fiúk is vannak:)
Egyébként ha nem ment el tőle a kedve,próbálkozzatok még,csak apránként,ha fáj neki vedd ki és ha bírja ujjazd utána...Hátha benedvesedik újra és "tágul" valamennyire...Aztán próbáld berakni újra...Persze ha neki jó :)
Sok sikert! Remélem még sokáig együtt maradtok! :)
bas*ki léteznek ilyen pasik ?! : DD
komolyan belédszerettem :'D
mindent jól csináltál,de az első alkalom ígyis ugyis kellemetlen /: .legyetek együtt még sokáig ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!