Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezeket a barátnőm? Miért ilyen?
Lassan már egy éve együtt vagyunk és az elején nem ilyen volt.Előadta,hogy ő kedves,megértő,türelmes,sokat segít a házimunkában is.Azt mondta nekem,hogy dolgozik,van önálló keresete.Összeköltöztünk 2 hónap után mondván szeretjük egymást és könnyebb lesz,hát tévedtem.
Folyamatosan veszekszünk,mert ő gyűjti a kajàt,persze dobáljuk ki őket.
Nem jár dolgozni sem,én tartom jelenleg el,mert a szüleivel rossz a viszonya,kitagadtàk a családból,mert szerintük egy elmebeteg.Barátai sincsenek.Veszekedés közben sokszor dúlakodunk is,rongál a lakásomban.Egyszer késsel jött nekem,kést is dobott már nekem.Megijedtem ott persze,de “szerencsére” csak megvágta az ujját.Hívta a 112-öt,azzal,hogy én megakartam őt ölni.Nem lett hálistennek semmi komoly ebből.Mivel enyém a lakás sokszor ki akartam őt már tenni,de a rendőrséggel fenyeget,meg,hogy megöli magát és egy terhes nőt nem rakhatok ki.Ezt meséli olyankor a szomszédjaimnak is,hogy ő terhes és én ki akarom rakni őt.Fenyeget,hogy felgyújtja a lakàsomat.
Mióta nem adok pénzt neki Tinderen pasizik és már titokban randizgat is velük,persze ez mindig kiderül.Olyankor még csak meg sem magyarázza,csak azt,hogy őt ez a műsor nem érdekli.Persze fáj,próbáltam kidobni,bocsánatot kérni,haragudtam,de ő nagyon érzéketlen velem.. Csak a pénzem kellett neki? Nem is szeret?
Ezek szerint igazából nem is terhes?
Amúgy ha az is, akkor sem tiltja semmilyen törvény, hogy kirakd.
Ön- és közveszélyes, ez bőven elég ahhoz, hogy elvitesd a mentőkkel.
Úristen, sajnállak kérdező!
Együtt tudok azonosulni az első váloszolóval, dobd ki sürgősen! Az ilyenek nem is értem mit keresnek a világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!