Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarnak már a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Miért nem akarnak már a pasik se házasodni, se családot?

Figyelt kérdés

Nyilván az én pasimról van szó. Hosszú évek óta együtt vagyunk, sokáig mindenre azt mondta, "majd egyszer". Aztán végül volt egy eljegyzés, de azóta meg sem szólal róla. Totál kényelmetlen neki ez az egész. Mikor kérdezem, hogy esküvővel mi van, akkor "majd" lesz egy dátum. A gyerekről kerek perec megmondja, hogy rossz érzése van tőle, de akar. Most ez elég érdekes...Főleg, hogy ha meglát egy gyereket, fintorog rá. Akkor is, ha csak sétál, vagy ácsorog. Arra fintorog, hogy van hangja. De nem ordít, nem visít, csak mondjuk áll áll és mond valamit.

Rólam, amit tudni kell, hogy én nagyon szeretném, ha ő lenne a férjem. Nekem jó a két tanús esküvő is (erre azt mondta, neki az nem jó, lagzit akar). Ha rendes lenne, nekem nem kell milliós ruha, igazából a ruha nem is hoz lázba, ő hoz lázba, hogy viselhetem a nevét, hogy onnantól hivatalosan egy család vagyunk. Nincs szükségem az anyagi biztonságra. Mi külön kasszán vagyunk, és ezt szeretném a házasság után is így, egyáltalán nem érdekel mások véleménye erről. Kevesebbet keresek, olyan furcsán érezném magam, ha a közös számlánk kártyáját húzom le egy körömlakkért. Ő egyébként ezt szereti, ezzel minden klappol. Ha ő költ valamire, sokszor eszembe jut, hogy azért én erre nem költöttem volna a helyében (pl. nemrég adott kölcsön több tízezret egy barátjának). Ezt soha nem teszem szóvá neki, mert úgy gondolom, az ő pénze. A fizetésem közepes, de sokat spórolok (többet, mint ő a többől). Mert lakást szeretnék. A kozmetikumaim gyakorlatilag filléresek, ruhákat és cipőket akkor vásárolok, mikor kell, vagy valami nagyon megtetszik. Olyankor olyat veszek, ami neki is bejön (ebben amúgy egyezik az ízlésünk). Edzeni járok, minimálisat sminkelek, a testalkatom átlagos, szóval nem vagyok 100 kiló. Mikor hétvégén együtt vagyunk, reggel akkor is azért csinálok egy hajat, meg feldobok egy szempillaspirált, hogy ne az elhanyagolt fejemet nézze. Nincs narancsbőröm, de ilyen-olyan praktikákkal próbálom megelőzni, el is mondtam neki, hogy azért, hogy 40 évesen is jól nézzek ki. Tehát NEM azt várom, hogy elvesz, aztán mehet az elhízás, meg a többi.

És most ott tartunk, hogy van gyűrűm, de azóta nem is beszélt róla, hogy mi jegyesek lennénk. Kérdeztem, igen. A hibám ez lesz, amiről én is tudok. Hogy nagyon mérges tudok lenni, mikor elkap az érzés, hogy itt nem történik semmi, meg hogy ő mindentől fél, ami felnőttes dolog.

De miért ne hozhatnám szóba? Nem oké, hogy "ne nyaggasd" címszó alatt akkor törődjek ebbe bele. Elhagyni azért nem hagyom el, mert én nagyon szeretem. Azt mondja ő is, de fél a komoly lépésektől.

A biológiai órám meg 29 évesen erősen ketyeg.

Biztos sokan vannak így, mi a probléma? Vagy mit kéne csinálnom?

aug. 23. 13:33
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
82%
Az egyedülálló anyaságot pedig egy olyan anyaság előzi majd meg, ahol házasságon belül leszel magadra hagyva mindennel, el lesz várva tőled minden, és halálra leszel bszogatva, ha valamit nem jut energiád/időd megcsinálni vagy a gyerekkel lesz valami probléma (és neki az is probléma lesz, ha a gyerek nincs el egyedül, csendben egész nap).
aug. 23. 14:06
 22/45 A kérdező kommentje:

De épp ez a gond. Sokszor, nagyon sokszor leültem vele. Elmondtam neki, hogy nincs semmi gond vele, ha valaki nem szeretne ilyeneket. Szerintem nem csak a család lehet valaki célja. Azt is mondtam, hogy nem haragszom meg, ha azt mondja, hogy nem. Annak ellenére se, hogy ennyi idő eltelt. De csak azt mondja, hogy de, ő is akar. És azt is, hogy ezeket velem akarja. Aztán mintha semmi sem történt volna. Jóképű gyerek, nem gondolom, hogy kétségbe van esve, hogy mást nem talál. A szexuális igénye nagyon kevés. Még azt se gondolom, hogy a rendszeres szex kell neki.

Ezért nem igazodok ki.

aug. 23. 14:06
 23/45 anonim ***** válasza:
76%
Lehet bi, vagy a végén meleg csak magának se vallja be.
aug. 23. 14:11
 24/45 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, főzöl? Takarítás, főleg a szívósabb része a tiéd?
aug. 23. 14:12
 25/45 anonim ***** válasza:
60%

Akkor meg tűzd ki a jövő nyarat, hogy ha tényleg akarod, akkor jövő nyáron egybekelünk!

Kíváncsi lennék a fejére.

Ki fog akadni, hogy mit bszogatod, ő mondta hogy de de még ja nem jövőre hanem bármikor de nem akkor, nem igaz hogy milyen erőszakos vagy...

aug. 23. 14:12
 26/45 anonim ***** válasza:
37%
Csak a f.rkukat akarják a kaocsolatba tenni. Azert.
aug. 23. 14:20
 27/45 A kérdező kommentje:

igen

Én főzök, mert előbb érek haza a melóból.

És főleg én takarítok. Ő is szokott rendet tenni néha

23-as

Azért ennyi idősen csak nem lett már hirtelen bi :D Csajokat néz az utcán (ezzel semmi bajom sincs)

aug. 23. 14:21
 28/45 anonim ***** válasza:
9%

Dehogy van így kérdező, azt csak azért írják itt, mert frusztráltak a saját vagy mások tapasztalata miatt. Sok férfi csak azért megy bele a házasságba, meg a gyerekvállalásba, mert a nő akarja és nem lehet leállítani vele. Ezért kellene a legelső randin már ezeket tisztázni, máskülönben évek múltán iszod meg ennek a levét. Már késő bánat lesznek évek múlva a kifogások, dehát az úgy nem jó, meg nem romantikus, mégse volt annyi eszed, hogy letosztáztad volna ezt előre.

Aztán meg jön a többi nő hergelni ide, hogy biztos azért van mert nem élte ki magát, meg hogy minek engeded neki, meg hogy biztos elveszi az utánad jövő nőt.

Egy férfi sokmindere képes a szexért cserébe, semmit nem jelent, hogy házas vagy van-e gyereke, ha a nője miatt van neki csak.

aug. 23. 14:24
 29/45 anonim ***** válasza:
76%

"igen

Én főzök, mert előbb érek haza a melóból.

És főleg én takarítok. Ő is szokott rendet tenni néha"

Én azt gondolom, hogy ennyi. A kényelem nagy úr.

Lehet, hogy találna magának mást, de kicsit a valószínűsége annak, hogy az a más a semmiért cserébe szó nélkül főzne rá és takarítana helyette is. A "néha rendet tenni" meg hogy esetleg néha kezébe veszi a porszívót azok nem az igazi szopás részei a takarításnak.

Házasodni nem akar, gyereket nem akar, de még szexre is alig van igénye - rajtad kívül senki nem lesz egy ilyen "jó" partinak ingyen szakács- és takarítónője. Úgy, hogy emellett még igyekszik a külsejét tekintve és a munka/anyagiak terén is, amennyire csak tud.

aug. 23. 14:28
 30/45 A kérdező kommentje:

Akkor végképp nem értem, mi a fenétől fél.

Főleg a házasságtól. Nekem tényleg csak az kellene, hogy már ne a barátom, hanem a férjem legyen. Egy szó, meg egy névváltoztatás.

Más nem változna meg.

Illetve nemrég vált egy ismerősünk, pikk-pakk elváltak, nem arról van szó, hogy innen már nincs visszaút. A vagyonát se kell féltenie, mert különösen nincs sok pénze, nincs lakása, háza, stb. Nekem sincs.

Nem értem, mi a baj :( azért az látszik, hogy szeret. Épp az előtt hívott fel a munkahelyéről csak úgy, hogy mi újság velem.

aug. 23. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!