Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak már a pasik se házasodni, se családot?
Nyilván az én pasimról van szó. Hosszú évek óta együtt vagyunk, sokáig mindenre azt mondta, "majd egyszer". Aztán végül volt egy eljegyzés, de azóta meg sem szólal róla. Totál kényelmetlen neki ez az egész. Mikor kérdezem, hogy esküvővel mi van, akkor "majd" lesz egy dátum. A gyerekről kerek perec megmondja, hogy rossz érzése van tőle, de akar. Most ez elég érdekes...Főleg, hogy ha meglát egy gyereket, fintorog rá. Akkor is, ha csak sétál, vagy ácsorog. Arra fintorog, hogy van hangja. De nem ordít, nem visít, csak mondjuk áll áll és mond valamit.
Rólam, amit tudni kell, hogy én nagyon szeretném, ha ő lenne a férjem. Nekem jó a két tanús esküvő is (erre azt mondta, neki az nem jó, lagzit akar). Ha rendes lenne, nekem nem kell milliós ruha, igazából a ruha nem is hoz lázba, ő hoz lázba, hogy viselhetem a nevét, hogy onnantól hivatalosan egy család vagyunk. Nincs szükségem az anyagi biztonságra. Mi külön kasszán vagyunk, és ezt szeretném a házasság után is így, egyáltalán nem érdekel mások véleménye erről. Kevesebbet keresek, olyan furcsán érezném magam, ha a közös számlánk kártyáját húzom le egy körömlakkért. Ő egyébként ezt szereti, ezzel minden klappol. Ha ő költ valamire, sokszor eszembe jut, hogy azért én erre nem költöttem volna a helyében (pl. nemrég adott kölcsön több tízezret egy barátjának). Ezt soha nem teszem szóvá neki, mert úgy gondolom, az ő pénze. A fizetésem közepes, de sokat spórolok (többet, mint ő a többől). Mert lakást szeretnék. A kozmetikumaim gyakorlatilag filléresek, ruhákat és cipőket akkor vásárolok, mikor kell, vagy valami nagyon megtetszik. Olyankor olyat veszek, ami neki is bejön (ebben amúgy egyezik az ízlésünk). Edzeni járok, minimálisat sminkelek, a testalkatom átlagos, szóval nem vagyok 100 kiló. Mikor hétvégén együtt vagyunk, reggel akkor is azért csinálok egy hajat, meg feldobok egy szempillaspirált, hogy ne az elhanyagolt fejemet nézze. Nincs narancsbőröm, de ilyen-olyan praktikákkal próbálom megelőzni, el is mondtam neki, hogy azért, hogy 40 évesen is jól nézzek ki. Tehát NEM azt várom, hogy elvesz, aztán mehet az elhízás, meg a többi.
És most ott tartunk, hogy van gyűrűm, de azóta nem is beszélt róla, hogy mi jegyesek lennénk. Kérdeztem, igen. A hibám ez lesz, amiről én is tudok. Hogy nagyon mérges tudok lenni, mikor elkap az érzés, hogy itt nem történik semmi, meg hogy ő mindentől fél, ami felnőttes dolog.
De miért ne hozhatnám szóba? Nem oké, hogy "ne nyaggasd" címszó alatt akkor törődjek ebbe bele. Elhagyni azért nem hagyom el, mert én nagyon szeretem. Azt mondja ő is, de fél a komoly lépésektől.
A biológiai órám meg 29 évesen erősen ketyeg.
Biztos sokan vannak így, mi a probléma? Vagy mit kéne csinálnom?
Szereted ezt az embert? Vagy csak valakinek a felesége akarsz lenni, aki anyává tesz? Mert leírtad magadat úgy, mint egy terméket. Kb. mintha az eladó biciklidről adtál volna fel apróhirdetést.
Szerintem kajak látszik, hogy ez nem egy szerető kapcsolat, csak két ember elvagyogat egymás mellett.
1 a gond ha hitegetett h ő akar mindent gyerek házasság stb.
Én nem akarok és nem is hitegetek senkit.
Ő most is azt mondja, hogy akar
Mikor kérdezem, hogy akkor miért nem beszél róla, azt mondja, hogy "hamarosan" beszélni fog róla (nem beszél)
Elhagyni azért nem hagyom el, mert én nagyon szeretem.
Majd 10 év múlva fogod elhagyni, amikor is ugyanitt fogtok tartani, te meg addigra legalább megutálod.
Kaptál gyűrűt, hogy fogd be és hagyd békén. Ő nem akar nősülni és főleg nem akar gyereket Nem tudom, mit nem értesz? ATtól, hogy konkrétan ezt nem mondja ki, mert nem akarja, hogy a fix puna elköltözzön, attól te még ezt pontosan tudod, igaz?
Ketyeg a biológiai órád.
Ezért kell megkeresned jövőbeni társadat.
Szó nincs róla, hogy te ezt a témát nem hozhatod szóba. Sőt. Mondd neki, jövő nyáron szeretnél esküvőt, menjünk be az anyakönyvi hivatalba és tűzzünk ki egy dátumot (ne kezdd ezt a szerénykedést légy szíves, hogy juj nekem se ruha nem kell se lagzi, csak olcsó legyen és elvegyen, nehogy ezen múljon - nem ezen múlik!!!! Azért mondja hogy nagy lagzit akar hogy mondhassa ja ő akarna, de hát ugye nincs rá keret...) jövő nyáron, mikor hívod fel az anyakönyvvezetőt, szerelmem?
Ettől infaktust fog kapni, mert marhára nem akar elvenni.
Nyugodtan lépd meg. Nem vagy a szűz királylány, aki várja hogy majd a herceg fehér lovon megkéri a kezét. 29 éves vagy!! felnőtt nő, a saját életedet uralod és nem az ő kénye-kedvétől függ, hogy te házasságban fogsz-e élni vagy sem.
Ha rajta múlik, nem fogsz. Ezt te is tudod.
Ha nem akar, miért vagyunk együtt középiskola óta? 10 plusz éve
És a külön kasszát úgy kell érteni, hogy a közös kiadásokat együtt fedezzük, pl. ha lesz egy gyerek, őt is. Ami megmarad, az a saját. Nem megy egy bakszámlára. És én nem akarok csak feleség és anya lenni. Van egy karrierem is, amit építgetek, vannak céljaim. De feleség és anya is szeretnék lenni, vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!