Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy férfi 40 felett akar házasodni, családot alapítani?

Figyelt kérdés
Eléggé le vagyok maradva az életben, így a korábbi éveimet szeretném azzal tölteni, hogy fejlesztem magam, megvalósítom a céljaimat. A nőkkel kapcsolatban pedig tapasztalatokat szereték szerezni, tehát nem szeretném magam lekötni senki mellett komolyan. De randizgatás, szexkapcsolat belefér.
2022. szept. 28. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Nincs baj, házasodj 40 felett.
40 felett már öreg leszel az ilyenekhez.
34 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy. Ismerkedéskor viszont közöld, hogy nem érdekel komoly kapcsolat.
2022. szept. 28. 14:24
 2/18 anonim ***** válasza:
43%

Ilyen esetben azt is számításba kell venni, hogy ha te 40 felett akarsz házasodni, családot alapítani, akkor egyrészt már nem úgy fogsz kinézni mint 20-30 éves korodban, másrészt ebből kifolyólag milyen nők lehetnek a potenciális partnereid, ki lesz akinél te is szóba jöhetsz.

Gondolom nem egy szintén 40 éves nőtől akarsz majd gyereket. Vedd figyelembe, hogy jóval kisebb lesz a "választék".

De ha neked ez nem gond.....

2022. szept. 28. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Az mennyire jobb hogy 40 eves korar mar tul van egy vagy ket valason, fizeti a gyerektartasokat es egy roncs netalan alkoholista? Nem vagy elkesve semmirol.
2022. szept. 28. 14:58
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot!

A külsőm miatt nem igazán aggódom, mivel fiatalos vagyok, általában mindig kevesebbnek néznek, mint amennyi idős vagyok. Igyekszem egészségesen is élni.

Nem tudom pontosan megmondani, hány éves nőtől akarok majd gyereket. Most mondhatnám, hogy fiatal nőt akarok, de vannak a középkorban között is szexik, akik letagadhatnak legalább 10 évet.

Nyilván azért azt is számításba kell vennem, hogy idővel romlik a sperma minősége, és minél idősebb egy nő, annál problémásabb a szülés. Nem akarok kitenni sem őt, sem a gyereket veszélynek. De ha alkalmasak vagyunk mindketten a szülòi szerepre, akkor nincs akadály.

Ha olyan 40-42 évesen vállalnék gyereket az lenne talán az ideális nekem.

2022. szept. 28. 15:02
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Hulyeseg. Azert mert minden masodik hazassag calassal vegzodik, milyen meglepo, pont a gyerek szuletesevel. Te akkor kezdesz el tapadztalatot gyujteni, amikor a tobbi pasi 40 fele elvalik es mar 10 eves a gyereke. Utana meg sokan ujraznak, te viszont 50 evesen mar nem fogsz.
2022. szept. 28. 19:33
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

Én sem tervezek 40 alatt nősülni. Most 32 vagyok, a diplomámtól teljesen eltérő terület tanulok. Szeretném még az elkövetkező néhány évben élvezni az életet, és csak később házasodni.

Szerintem semmi hátránnyal nem jár, sőt, addigra biztosan meg tudja teremteni az anyagi biztonságot a férfi.

2022. szept. 28. 19:59
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj hogy 40 evesen akarsz majd 25 eves gyerektelen not, pedig a lanyok zobbsege plusz minusz 5 ev korkuben gondolkodik. Aztan a nok feje felett meg mindig ott lebeg hogy 30 eves korukra menhenek ferhez kulonben ven lanyok lesznek, szuljenel mert beteg lesz a gyerek stb. 40 eveseb 30-40 ev kozotti nokbol valogathatsz, akik vagy hazasok, vagy elvaltak es gyerekuk is van. 30 alatti raadasul szep lanynak xsak akkor kell 40 eves ferfi ha a havi nettoja 3-5 millio ft es van audija, uj epitesu haza, plusz eltartja. Te eljutsz idaig 40 eves korodra vagy csak egy panellakas arat kohogod ki? Tekintve hogy a 25 eves noi korosztaly a legkelendobb, hatalmas verseny ele nezel.
2022. szept. 28. 20:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan biztos az utolsó. A környezetemben több elvalt, 40+, gyerekes pasi is újra családot alapított. Fiatalok a felesegek. Az egyik odakoltozott a nőhöz, tehát a hölgynek volt lakása, pasinak gyerektartas+ autó. 1 éves gyerekük van most. Másik: feleseg értelmiségi, férfi 51! sofőr, szakmunkas vegzettseggel. Náluk is van pici gyerek.
2022. szept. 29. 01:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs azzal baj ha egy férfi 40 felett érik meg ehhez. Az sem jobb ha valaki úgy áll neki hogy valójában még inkább élné az életet. Az más kérdés hogy olyan nőt találni negyven felett aki akar szülni még egyedülálló és tud is szülni még (biológiai óra) az azért ritka. Vagy választhatsz fiatalabbakat is de az is talán nehéz lesz mert mondjuk sokan foglaltak már vagy nem akar nála sokkal idősebb férfit stb.

Semmi nem lehetetlen.

29N

2022. szept. 29. 05:45
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát annak azért eléggé kevés a valószínűsége, hogy a feleségem is velem egyidős lesz. Nem zárom ki, de valószínűbb, hogy fiatalabb lesz.

40 felett egyébként már Magyarországot is elhagyom, így a magyar nyelvet sem fogom annyira használni. Helyette ott lesz nekem stabil nyelvtudás több idegen nyelvből, így lényegében korlátlanok lesznek a lehetőségeim az ismerkedésre.

2022. szept. 29. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!