Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy férfi 40 felett akar házasodni, családot alapítani?

Figyelt kérdés
Eléggé le vagyok maradva az életben, így a korábbi éveimet szeretném azzal tölteni, hogy fejlesztem magam, megvalósítom a céljaimat. A nőkkel kapcsolatban pedig tapasztalatokat szereték szerezni, tehát nem szeretném magam lekötni senki mellett komolyan. De randizgatás, szexkapcsolat belefér.
2022. szept. 28. 14:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat, és a szavazatokat.
2022. szept. 29. 07:54
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

Általánosságban Nekem aztán mindegy, hogy mit kezd az életével, az ő dolga. Annyi biztos, hogy olyan pasival soha nem kezdtem volna, aki így gondolkodik.

Egyrészt mert én fiatalon akartam házasodni, másrészt nekem nem kell gyerek, harmadrészt szerintem felelőtlenség ennyi idősen a gyerekvállalás. Ennyi.

2022. szept. 29. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező,

legalább tudod, mit akarsz ;) Sok sikert, csak a nőkkel mindig korrekten, hidd el megtérül, ha nem előbb, utóbb biztosan!

2022. szept. 30. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Te életed, te dolgod, te döntésed. Csak légy korrekt és közöld előre, hogy ez a terv. Amíg találsz hozzá partnereket, addig nem lesz gondod.
2022. okt. 2. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Ja és még mindig jobb döntés, mint 25évesen családot alapítani, aztán 30nál rájönni, hogy ez így uncsi, meg fárasztó és lelépni.
2022. okt. 2. 13:23
 16/18 A kérdező kommentje:

A húgommal pont ez történt. Hozzáment feleségül egy 25 körüli sráchoz, aki rájött, hogy ki akarja magát élni. Pedig közös gyerek is van. Most válófélben vannak.

2022. okt. 2. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Azt, hogy elment az esze. Ha eddig nem tette ne rontsa el 😂

Amúgy nem tudom, de nekem 30 évesen is megterhelő egy gyerek nevelése. 40 évesen mikor már megszokod, hogy 2en vagytok (vagy egyedül), akkor szerintem nagyon nehéz lemondani az előző kényelmes éltedről. 180 fokos fordulat és az addigi kiskirálynak hitt szerepedből te leszel az utolsó a családban. Ráadásul nehezebben alkalmazkodik akkor már az ember, az idegeid jobban kivannak, a tested fáradtabb

2022. okt. 3. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
35%

Manapság már nagyon kitolódtak korban ezek a dolgok, ami olyan szempontból jó, hogy érettebb fejjel alapít családot az ember, kiforrottabb személyiséggel.

A gyerekvállalásnak viszont orvosi szempontból egyáltalán nem kedvez.

Szerintem inkább unokázni kellene már ebben a korban, de kinek hogy adja.

2022. okt. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!