Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel írogathat a barátnőm messengeren?
Figyelt kérdés
egy ideje észrevettem hogy sokat jelez a telefonja és hogy sokat irkál valakivel, de akár hányszor kérdezem mindig vagy munkatársát vagy barátnőjét mondja, de meg mutatni soha nem mutatja meg! mostanában meg már éjszaka is előfordul hogy elmélyülten írogat, mosolyogva néha kicsit fel nevet a hogy irkál! én nem is tudom! tényleg csak barátnőről, munkatársról lehet szó?aug. 20. 15:36
11/15 anonim válasza:
Hat az en parom exbaratnoje evek ota kerulgeti a parom...es nem lepne meg ha messengeren felvette volna vele a kapcsolatot...es ezt amellett teszi hogy tavaly december ota van baratja..aki mellett a fbon ul akar este 11kor is..napkozben meg szinte egesz nap..szoval barmi lehet
12/15 A kérdező kommentje:
1es, remélem hogy őszinte! ma is írogat azzal a valakivel
aug. 21. 20:14
14/15 anonim válasza:
Kedves #6 én exem pl: volt olyan hogy fáradtan hullán értem haza és akkori párom folyton a telefonjába bujt dugdosta és a "barátosnőinek" irogatott..én letusoltam és szó szerint be ájultam az ágyba valamikor hajnal 2kor fel keltem valamire hogy pittyeg majd látom hogy páromtelefonja a fejem mellett majd fel robban az üzenetektől snapen..nem hazudok vagy 40 férfit találtam egyszerre akikkel chatelt és a 90%nak küldött nude okat (úgy hogy az arca is benne volt a videókban/képekben+ lakcím és teljes beve is kint volt még csak nem is kamu profillal csinálta) sokkot kaptam fel keltettem rákérdeztem, halgatott, kidobtam szakítottam, másnap kitörőlgette őket állítása szerint de folyamat áramlottak neki a küldj még meg stb..kérdések más profiloktól meg a zsarolások hogyha nem küldesz akkor tovább osztom stb.. letiltottam és ennyi bolt 5 év ment a kukába 2 hónapig tartó titkos játékáért. (Aznap este is mikor lebukott szó szerint a fejem mellett csinált videókat a takaró alatt másoknak..) Szóval jah..nem mindenki olyan mint gondolja az ember pedig ő pont nem olyan lánynak tűnt soha..
15/15 anonim válasza:
Ha te ezek után is elhiszed hogy őszinte veled....hát barátom akkor megérdemled a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!