Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes apukák mennyi időt töltenek facen, messengeren?
Figyelt kérdés
Olyan a munkája és szinte egész nap fent van,majd ha haza megy ott is. Lehet, hogy vaj van a fején?2023. jún. 27. 23:49
1/2 anonim válasza:
Honnan szeded ezt a hülyeséget? A férjem kisgyerekes apuka és este csak kedvtelésből végig pörgeti a hírfolyamot, olykor délután is melóhelyen, ha kajál vagy ha a budin ül, messengeren pedig munka alatt is elérhető mindig. Nem hívogatom, hanem messengeren üzenetet írok. Ha van ideje elolvassa és válaszol. Ne vízionáljunk mindenbe megcsalást.😄
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, csak unaloműző.
Én pl. direkt belájkoltam mindenféle oldalakat, hogy onnan jelenjenek meg hírek a hírfolyamon, olyan témák amik érdekelnek. Nem az ismerősöket stírölöm, ha felmegyek.
Emellett mindenféle csoportokba is beléptem, ahol szintén engem érdeklő témákról van szó.
Nagy ritkán van, hogy beszélgetésbe elegyedek ismeretlenekkel, ilyenkor van, hogy áttérünk a privát írogatásba, de ezek a közös érdeklődési témákról szólnak, nincs semmi társkereső szándék benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!