Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kivel írogathat a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel írogathat a barátnőm messengeren?

Figyelt kérdés
egy ideje észrevettem hogy sokat jelez a telefonja és hogy sokat irkál valakivel, de akár hányszor kérdezem mindig vagy munkatársát vagy barátnőjét mondja, de meg mutatni soha nem mutatja meg! mostanában meg már éjszaka is előfordul hogy elmélyülten írogat, mosolyogva néha kicsit fel nevet a hogy irkál! én nem is tudom! tényleg csak barátnőről, munkatársról lehet szó?

aug. 20. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Igen. A baratnod oszinte, nem?
aug. 20. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Én még a gyk n is kuncogok néha bakker.
aug. 20. 15:43
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

Biztosan fiúval irogat, flörtölgetnek, viccelődnek.

Lehet innen van az egyén a gyakori kérdések-ről

Itt gyakran az emberre írnak

aug. 20. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne megmutatni? Én is barátnőkkel, anyámmal, tesómmal stb szoktam írogatni és velük is viccelődünk sokszor.😃 Ha pasival irogatna akkor kétlem, hogy az orrod előtt röhögcsélne.
aug. 20. 15:59
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Jaj hagyjuk már ezt a süket dumát hogy biztos barátnőzik...aha persze éjszakába nyúlóan meg egésznap egy semleges embernek ír. Én ezt a mesét már nem veszem be túl gyakran fordult már elő velem hogy "ó csak egy barát, ó csak egy munkatárs" persze persze. Ha meg nem mutatja meg hogy itt van nézd barátnőzök akkor bizony ott pasi van a dologban. Érdeklődik iránta azért csinálja ezt.
aug. 20. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha vki pasizna nem a barátja mellett tenné.
aug. 20. 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Van aki képes a párja mellett különösen ha hülyének nézi a párját. Nem hihető, hogy éjszaka barátnővel írogat. Inkább férfi munkatárssal...
aug. 20. 16:15
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
A Kovács Bélával.
aug. 20. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Oltári nagy baromság hogy nem pasizna a barátja mellett. Ó dehogy nem. Meg hányan vannak még akik így csalják a párjukat legyen az férfi vagy nő. Az én exem is ezt csinálta ott voltam vele egy szobába egy ágyba és ott is írkált a nőjének.
aug. 21. 08:03
 10/15 A kérdező kommentje:
fura látni milyen jól elvan amikor azzal a valakivel írogat! nincs jó érzésem ezzel kapcsolatban
aug. 21. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!