Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel a kapcsolatunk kezdete óta számos nehézségen mentünk keresztül, de a mai napig szeretjük egymást. Ennek ellenére egyre inkább azt érzem, hogy távolodom tőle, még akkor is, hogy szeretem őt. Mit tegyek?
Számos alkalommal okozott számomra jelentős csalódást, amit ő sajnál, próbál jóvátenni és rengeteget kedveskedik. Ennek ellenére úgy érzem, hogy az érzelmi távolság fokozatosan nő közöttünk az én részemről.
Tanácsra lenne szükségem, hogyan tudnám kezelni ezt a helyzetet, és hogyan tudnék újra közelebb kerülni hozzá érzelmileg mert elveszíteni nem szeretném őt.
Én nem tudtam ez ellen tenni. Én küzdöttem hogy de szeretni akarom, nem akarom hogy kiqbránditson, ne ő határozza már meg az érzelmeim, szeretém a kapcsolatot és hogy az jó legyen.
De minden esetben elérték azt(szakításprovokálással), hogy az akaratomat változtatják meg arra hogy ne akarjak vele lenni. Mindig ők az "erősebbek".
En meg ugy rühellem hogy egy marionett bábunak érzem magam állandoan csak.
Ha tesznek érte ők érik el azt is, hogy beleszeretek, "elszédítenek", ha meg szerelmes vagyok azt is ők érik el hogy kiábránduljak, szakítsak, ne akarjam az egészet.
Mjntha komolyan nekem semmilyen ráhatásom nem lenne a saját érzelmeimre, hanem mintha mások mozgatnák csak!
Olyan soha nincs ha én azt akarom, akkor majd a másik belémszeret! Mindig csak a másik ér el rajtam célokat en meg soha senkin.
Erről kérdést is ki akartam volna írni de ugy se lenne ertelmes válasz erre szerintem ami elobbre vinne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!