Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel 2 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, és kiderült, hogy beszélget az exével,és már elég regóta.Erre a kapcsolatunk is majdnem ráment,és megígérte,hogy többet nem beszélget vele, szerintetek higyjek neki?

Figyelt kérdés
Már ezt 2x is megígérte, és ugyan úgy beszélgettek
2023. okt. 15. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te mekkora veréb vagy...BAXD MÁR KI!!!
2023. okt. 15. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Erre a kapcsolatunk is majdnem ráment,és megígérte,hogy többet nem beszélget vele, szerintetek higyjek neki?"

Igen, hát hogyne hinnél. Eddig is jól bizonyította, hogy hihetsz neki.

2023. okt. 15. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen csajoknak nem szabad hinni és ki kell dobni én legalábbis ki szoktam őket dobni és eddig sosem bántam meg.
2023. okt. 15. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj 2x is árvert téged, ez már önmagában 2 ok arra, hogy kidobd
2023. okt. 15. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Már ezt 2x is megígérte, és ugyan úgy beszélgettek"

Nő vagyok, nem értem, milyen bizonyítékot vársz még a megbízhatatlanságra, vagy mennyi átverést kérsz még az arcodba. Dobd már ki! Már ott ki lehetett volna, hogy elsőre titkolta. A kétszeri plusz hazugság után pedig mit vársz, csodát? Dobd ki, majd megy az exéhez vigasztalódni.

2023. okt. 15. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé."

Azért csinálja, mert tudja, hogy úgyis megbocsájtod neki. Hisz eddig is így volt. Akkor miért változna?

Nem azt kell nézni, hogy ki mit ígérget, hanem a tetteket.

2023. okt. 15. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts!
2023. okt. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!