Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a pároddal, ha valami miatt nem tudna dolgozni (pl betegség) és neked kéne eltartani?
Nem. Szülni szeretnék és gyereket nevelni, nekem ez így nem fér bele.
N28
A kérdés azért felesleges, mert itt anonim módon mindenki a jótét lélek, a valóságban pedig szedné mindenki a sátorfáját.
Én egyetlen egy nőt ismerek, aki előtt fhu, le a kalappal.
A férje motoros balesetben deréktól lefele lebénult, pelenkázni kell, egész nap ágyban stb.
A nő ápolja, fürdeti, pelenkázza, k.rva keményen melózik az asszony, hétvégente kocsmáros, hétköznap ha jól tudom egyetemen tanít.
45 év körüliek. Már vagy 8 éve ez az állapot, de egy jókedélyű, mosolygós nő. Őt rettentően tisztelem.
De szerintem ő ilyen 10.000-ből 1.
Ebben az új online-világban azért nagyon komoly bajnak kell lennie ahhoz hogy valaki semmiféle munkát ne tudjon csinálni. Minimum mint #3 példája, de ha a keze meg az agya ép, akkor nem veszett ügy az se.
Ha ekkora baj lenne, őszintén szólva nem tudom mit tennék. Nagyon szeretem a Párom, és nagyon sokat tett, vagy inkább vállalt értem. Biztos hogy vele maradnék, de azt már nem tudom negmondani, hogy ki bírnám e így évekig, netán évtizedekig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!