Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el a párotoknak,hogy szeretnétek pár hetet nélküle és a gyerek nélkül eltölteni?
Én sehogy mivel nekem ez nem lenne pihenés. Ill nem ez a pihenés.
Gondolom lehet szubjektív véleményem.
Ezt sajnos nem tudod úgy mondani, hogy ne essen rosszul a feleségednek. De ha figyel rád, akkor biztosan ő is érzi, hogy valami nem oké veled.
Én azt gondolom, hogy hosszú távon a tiszta, egyenes, őszinte kommunikáció a legjobb. Akkor is, ha rövidtávon kellemetlenséget okoz.
Uh, ilyet én is annyira akarnék. Legszívesebben lelépnék egy másik világba néha, ahol minden ideális, senki nem csesztet, semmi felelősség, semmi kötelezettség.
De nem tehetem..
41N
Sehogy, mivel nem szeretnék ilyet, és a felségem se szeretne ilyet.
Inkább azt kellene megbeszélned a férjeddel, hogy vegye ki a részét a munkából, ami miatt te menekülnél már.
Igy ahogy leirtad.
"Szeretnék néhany napot egyedül tölteni, kipihenni magam. Természetesen kölcsönösen gondoltam, igy te is nyugodtan menj el annyi időre, mint én".
nekem minden évben van egy olyan hét mikor gyerek férj mentes vagyok
egyszerűen szükségem van rá.
ö dolgozik és van szabad ideje év közben, nekem nincs én ezt az egy hetet kértem - ekkor elutazok valami szép helyre pihenni - országon belül persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!