Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell belefizetni az albérletbe ha külön élnek?

Figyelt kérdés
Van egy pár, együtt laktak a férfi házában de összevesztek és a nő ki vett egy albérletet. Közben kibékültek, és megegyeztek hogy külön fognak élni. A pasi rendszeresen ott van a párjánál az albérletbe, de haza is jár. Semmit nem ad az albérletbe mert azt mondja hogy ő nem ott lakik . Kaját együtt veszik. Szerintetek kéne beleadnia a férfinak az albérletbe? Rezsibe sem ad bele és megvan győződve róla hogy neki nem kell beleadni semmit.
aug. 19. 10:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amikor együtt éltek a pasinál közösen fizették a számlákat. Hálistennek az én párom nem fukar. Nekem az a fura hogyha én átjárnék a barátomhoz és használnék mindent és nem fizetnék bele semmit és szégyellném magamat és úgy érezném kihasználom a másikat. Milyen párkapcsolat az ahol nem segítsük egymást? Hát elb.szott világ ez igen! Micsoda férfiak írnak ide de jó hogy nekem a legnormálisabb a párom!
aug. 19. 11:40
 12/21 anonim ***** válasza:
10 nem szexkapcsolat valszeg csak a pali arra integrálná.
aug. 19. 11:40
 13/21 A kérdező kommentje:
A pasi állandóan ott alszik ott tartózkodik csak a kutyáját megyhaza megetetni meg ruháért. Meg ha bulizik a barátaival. Hát érdekes emberek vannak hogy divat lett a nő kihasználása. Ja és a nő nem jár át mert utál ott lenni.
aug. 19. 11:45
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
A mamahotelesek meg akiknek saját lakasa van majdnem mind ilyenek. A kapcsolatbol csak a jó kell nekik.
aug. 19. 11:52
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha külön élnek akkor nem kell fizetni (nő vagyok). Ha 30/30 ott alszik és ott fogyaszt, akkor elgondolkodnék. Nem kötelező semmit se megjavítani meg segíteni, csak akkor tisztázzuk le, hogy dugópajtik vagyunk és közbdn kereshetek normális társat. Ennyi.

Szerencsére nekem is normális párom van, mindig mindenben maximálisan segítjük egymást. 3 év után a kassza is teljesen közös.

aug. 19. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Én egy mamahitelesnek mondtam hogy amiert nálam él fizessen a lakbérbe is.

Hát nem fizetett hanem cserébe elvárták hogy én menjek a mamahotelbe ott aludni kajálni (viszonzásul).

Hát nem épp erre vágytam párkapcsolat címmel hanem önállo életre párban.

aug. 19. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
#13 Itt a te fejecskédben van baj. Van lakás, de dobjunk ki havonta 300k-t mert te oda nem mész
aug. 19. 13:06
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Én keresnék mást aki a társam is.
aug. 19. 13:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Heti 7-ből 6-ot nálam aludt, lakott a saját házamban. Soha egy fillért nem jutott eszébe adni a 3-szor akkora fizetéséből a rezsibe, pedig miatta sokkal többet ment a fűtés, használta a vizet, áramot 1 éven át. Főiskolás voltam munka mellett, fel kellett vennem diákhitelt, amiböl 2 telet kifűtöttem és 42 éves koromra törlesztettem vissza. Amikor hozzám költözött az albérletből, együtt festettük ki búcsúzóul a szobáját. Amikor meghalt a nagypapám, a házát egyedúl festettem ki heteken át munka után és amikor hazaértem, várt a mosogatnivaló és átölelt éjféltájban, hogy vasaljam ki az ingét. Azt mondta, ő nem tud vasalni. Mondtam, megtanítom. Erre elhúzott vasalni. Akkor sejtettem meg először igazán, hogy boldogtalan leszek mellette. De hát ennyire értékeltem magam.
aug. 19. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Semmikor. A csaj mennyi albérletet fizetett, akkor a férfi házában csövezett?
aug. 19. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!