Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell belefizetni az albérletbe ha külön élnek?

Figyelt kérdés
Van egy pár, együtt laktak a férfi házában de összevesztek és a nő ki vett egy albérletet. Közben kibékültek, és megegyeztek hogy külön fognak élni. A pasi rendszeresen ott van a párjánál az albérletbe, de haza is jár. Semmit nem ad az albérletbe mert azt mondja hogy ő nem ott lakik . Kaját együtt veszik. Szerintetek kéne beleadnia a férfinak az albérletbe? Rezsibe sem ad bele és megvan győződve róla hogy neki nem kell beleadni semmit.
aug. 19. 10:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fogadni ott, menjen a nő hozzá.
aug. 19. 10:30
 2/21 anonim ***** válasza:
44%

Nálam is ez megy ilyen mingli kapcsolatban. Egy kilincset se akarnak megjavitani, egy poharat se elmosni, nemhogy lakbérbe adni, merthát ez nem az ő lakása.

Igy meg teljesen olyan egyébkent mintha barátom se lenne..

aug. 19. 10:41
 3/21 anonim ***** válasza:
50%

Volt amelyik barátom azt is elnézte hogy nálam folyik a csap(nemcsak csöpög), vagy sötétben élek(nem csak izzócsere baja van), vagy amikor nem volt melegvíz, és simán ellébecolt így nálam.

Néha ugy megkérdezem magamtol hogy valoban szerethet engem ez az ürge...?

aug. 19. 10:42
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
*Ja de 60 ezres parfümöt meg pénztárcát sminket táskákat kapok..
aug. 19. 10:44
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem, ilyen helyzetben miért kellene beleadnia a férfinak a nő albérletébe.
aug. 19. 10:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Lepontoznak de válaszokban meg igazolnak. Hogy a pasinak a kisujját se kell mozdítania.
aug. 19. 11:00
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell beleadni az albérletbe. Az egy dolog, hogy kibékültek, de most külön élnek, a csávónál gondolom eddig felezték a lakhatási költségeket, most ő is egyedül oldja meg. (Lényegtelen, hogy az kevesebb, ha saját lakás.)

Amikor a párom hozzám költözött, amikor albérletben laktam, akkor értelemszerűen belefizetett, de előtte meg tudtam oldani egyedül is és ha nem lakunk együtt akkor nem kell a lakhatásomat finanszírozni.

Nálunk is ilyen különköltözős de megint összejöttünk helyzet van. Én annyit kötöttem ki, ha én fizetek a boltban, nem vagyok hajlandó a 80 extra szarját is fizetni (nem a normális kajákat, hanem amikor 3 üdítő meg hat nasi kell neki pluszba), azokat fizesse ki külön, mert az élelmiszerszámlám jelentősen kevesebb volt nélküle és ezt szeretném megtartani. Ennyi.

aug. 19. 11:02
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Valojában már az is sokat jelent hogy nem akar közösködni egyutt élni az életét se megosztani vagy a gondokat se veszi közösbe veled.

Csak a felszin kell mikor ude vagy meg mosolyogsz a többit vagy ha áldozni is kéne meg lerázza.

aug. 19. 11:08
 9/21 anonim ***** válasza:
*üde
aug. 19. 11:08
 10/21 anonim ***** válasza:
71%
Külön élnek, miért fizetné az albérletet a pasi? Milyen elbaszott logika ez? Ő kért tőleg pénz amíg nála csöveztél vagy mi?
aug. 19. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!