Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántam hogy családom lett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam hogy családom lett?

Figyelt kérdés
Látszólag minden rendben, de még sem. Van egy párom, van egy közös gyerekünk, még is most elértem arra a pontra, hogy nem akarom őket. Akarom a régi életem, amikor eltudtam járni dolgozni, volt pénzem, haladtam ahogy akartam és közben még is élveztem az életem. Mára már úgy érzem ,hogy belehalok az unalomba, hogy minden nap ugyan olyan és a párom se épp egy nagy segitség ,hogy ez ne igy legyen, hiába mondtam neki.Legszivesebben világgá futnék és eltünnék örökre.

#család #megbánás #más életre vágyom #nem ért meg a párom #nem akarom tovább ezt #jobb életre vágyom
aug. 18. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak adj ultimátumot, hogy vagy kiveszi a részét vagy elhagyod. Ha segítene neked, lenne időd magadra, kiruccanhatnál barátnőkkel, vagy akár egyedül akkor nem éreznéd így magad.
aug. 18. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megétem az érzést. Én is sokszor itt hagynák mindent és mindenkit, világgá mennék legszívesebben.
aug. 18. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csajok ne menjetek világgá!
aug. 18. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Irány melózni..
aug. 18. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
rá kell ijessz valahogy, bárhogy pl kicsit mutasd ki hogy kezd eleged lenni a dolgok jelenlegi állásában! te ismered a párodat neked kell tudni hogy hass rá, bár egy férfi attól ijed meg a legjobban ha valaki elveszi a párját , vagyis hogy valaki elvehet tégedet tőle! játszmáz egy kicsit elég ha csak el hitetted pároddal , nem kell igaziból pasiz! de viszont ha párodat az se érdekli, ez miatt se változtatna semmin hogy el veszíthet téged , akkor tényleg bármit csinálhatsz! nyugodtan el is hagyhatod!
aug. 18. 16:06
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Senki sem ígérte, hogy fáklyásmenet lesz. A neheze egyébként még hátravan.
aug. 19. 15:35
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
25%
De ha megnyugtat a tudat, te sem voltál a szüleidnek fáklyásmenet.
aug. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!