Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan elvált apa, aki megbánta hogy új családot alapított?
A párom elvált, van gyereke az előző házasságból. Azt, hogy elvált, hogy én lettem neki és lett közös gyerekünk nem bánta meg, de sokszor sírt, mérges volt, hogy a fiával keveset van és hogy más neveli, és nem úgy, ahogy ő szeretné. Noszogattam is hogy harcoljon, hátha többet lehet nálunk a fia, de valami buta büszkeségből nem tette.
Aztán a fia mikor nagyobb lett maga szólt, hogy többet szeretne nálunk lenni. Azóta fele-fele időben van nálunk.
Egy pillanatig nem bántam meg a válást, pedig 2 gyereket kellett az anyjuknál hagynom (nem szívesen tettem, de ismerjük a magyar bíróságok munkáját). A házasságot megbántam, hogy ők vannak, azt nem. Ma már 14 és 16 évesek, rendezett velük a kapcsolatom.
Az igazi családom viszont a második feleségem mellett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!