Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öreg korukra megbánták, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öreg korukra megbánták, hogy nem alapítottak családot? 32/F

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy akiket ismertek, azok öreg korukra megbánták-e, hogy nem alapítottak családot. Én magányos vagyok, 32 éves koromra még soha nem volt kapcsolatom.

bár az sem vonz, hogy hétvégi apuka legyek, és elzavarjon a drágalátos asszony, mert ilyenre is látok példát.

2018. ápr. 27. 12:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%

Ismerek gyerektelen idős párt és egyedülállót is, olyat is akinek sosem volt senkije, de egyiktől sem hallottam hogy megbánta e. Lehet beletörődött lehet jó így neki.

Te meg 32 évesen temeted magad???

2018. ápr. 27. 12:39
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Èn 35 vagyok és sosem volt kapcsolatom.Én màr azon gondolkodom, hogy ki fog segíteni öregkoroban, ha esetleg megélem.Szörnyű érzés ez, nem tudja, aki nincs benne.😔
2018. ápr. 27. 12:43
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Miért nem találtok egymásra ti a 32 és 35 éves örök magányos?
2018. ápr. 27. 12:43
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem sok ilyen embert ismerek, de azokon nem úgy látom, hogy annyira megbánták volna, hogy nincs gyerek. (már 50-60 közöttiek)

Nyilván sok pénzük maradt, mivel életük során senkire nem kellett költeni, így járhattak magán kórházakba, nem romlott úgy le az egészségük sem, láttak világot, sok élményük volt. Tudom, hogy sokaknak ez nem elég, de ők nagyon boldognak tűnnek.

2018. ápr. 27. 12:47
 5/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagyon kevés az olyan ember, aki tudatosan nem alapított családot és később megbánta. De ha van is ilyen, nem fogja ezt mások előtt beismerni. Olyanok viszont szép számmal vannak (és lesznek is), akik bár akartak saját családot, de nem jött össze nekik.

#2: Ki fog segíteni? A jelenlegi önmagad. A pénztárcádhoz mérten állapíts meg egy összeget, amit félre tudsz tenni minden hónapban öregkorodra. Így amikor már mások segítségére szorulsz, lesz miből finanszírozni.

2018. ápr. 27. 12:50
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

A szomszédomban lakik az egyetlen idős, gyermektelen pár, akiket ismerek.

Szörnyű emberek, folyton bennünket és többi utcabelit csesztetik. Az erkély korlátja mögé ülnek és lesik, hogy ki jött hozzánk vagy máshova. Imádnak feljelenteni. Egy másik szomszédban lakott egy pár, két pici lányuk van. Folyton ment az anyázás, pedig csak játszottak, bejelentések sorozata a gyámügynek, mert nyáron meztelenül fürödtek az udvaron, vagy elesett valamelyik és sírt... stb. Végül elköltöztek innen. Egyébként nem lettek gazdagok, egy kb 30 éves, sima vakolt téglaházban laknak, még a nyílászárókat sem cserélték ki, pedig lassan szétrothadnak. Akinek van pénze, akkor is lesz, ha családot alapít, aki nem mozdul meg, gyerek nélkül is szegény marad. Szerintem ők nem bánták meg, hogy nincs gyerekük, mert önmagukon és a többi pletykás öregen kívül mindenkit a pokolba kívánnak. Ja, de bocsánat, imádnak füvet nyírni, ha meglátják, hogy valaki levágta a sajátját a ház előtt, azonnal neki kell állniuk, hogy az övék szebb legyen, ez a legnagyobb örömük az életben.

2018. ápr. 27. 13:12
 7/23 anonim ***** válasza:
47%
6os, ên is ilyen leszek öregkoromra😈
2018. ápr. 27. 13:25
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

Mintha csak a szomszédasszonyról írtál volna.. pedig neki volt gyereke, unokája, de már azok is felnőttek..

fűnyírás.. váááááááááááá

2018. ápr. 27. 13:28
 9/23 anonim ***** válasza:
79%

Én több ilyet(leginkább nőt, illetve nénit) ismerek, a nagyrész megbánta, vagy 43 feletti szülő lett.. aki nem, az is hangoztatja, hogy jajj de jó így, de le sem lépnének a gyerekes rokonoktól vagy tőlünk, nem akarnak egyedül maradni a lakásukban/házukban és feltűnően sokszor sértődnek meg, ha nem szeretnénk, hogy átjöjjenek.

Idős korra szívás, úgy 45ig nem zavarja az embereket különösebben.

2018. ápr. 27. 13:45
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

#7 Nem baj, remélem a te szomszédaid is olyanok lesznek, mint mi😁

A legrosszabb gyermeki énünket hozták elő belőlünk. Az elmúlt 2 évben szeretünk éjszaka flexelni, a férjem pedig egyszer lehúzta előttük a gatyáját, hogy "Ezt nézd, ha ilyen kíváncsi vagy!". A macskájuk átjön kakilni a virágágyásomba én meg frissen bedobom a teraszukra. Ez csak mi vagyunk, rajtunk kívül lakik még hozzánk hasonló fiatal pár... 😀

2018. ápr. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!